2777
2789

خب اولش واقعا خیلی ناراحت بودم بی حرف رفته بود ،بعد یه ماه برگشت اون یه ماه جهنم بود خلاصه دو ماه لحظه لحظه از چشمم افتاد و خودم گذاشتم کنار حتی جواب پیامشم نمیدادم اون دیگه فکر میکرد بدون اون میمیرم بعد سه ماه اومد به گوه خوری تا الان جواب زنگشو نمیدم

خب اولش واقعا خیلی ناراحت بودم بی حرف رفته بود ،بعد یه ماه برگشت اون یه ماه جهنم بود خلاصه دو ماه لح ...

این طرف به من کلی دروغ گفته بود و چند ماه بازیم داد آخرشم گفت بابام از تو خوشش نمیاد و رفت و از همه جا بلاکم کرد

هنوزم تو ذهنم پر سواله بعد چند ماه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای فراموش کردنش همیشه با خدا ارتباط داشته باش من خودم آدم مذهبی نیستم ولی اگه اون روزا خدا نبود میمردم برو کلاس های مختلف کار های مختلف کن جوری که وقت نداشتن باشی اکثرا بیرون از خونه باش کتابخونه برو باشگاه کلاس زبان پارک با دوستات با خانواده

درس بخونن نقاشی بکش ورزش کن پادکست گوش بده در مورد شکست عشقی و موفقیت

خب اولش واقعا خیلی ناراحت بودم بی حرف رفته بود ،بعد یه ماه برگشت اون یه ماه جهنم بود خلاصه دو ماه لح ...

همش دلم میخواد برگرده و مم همون کاری که باهام کردو باهاش بکنم

برای فراموش کردنش همیشه با خدا ارتباط داشته باش من خودم آدم مذهبی نیستم ولی اگه اون روزا خدا نبود می ...

میدونی انگار دست و پامو بستن نمیتونم کاری انجام بدم همش نشستم دارم فکر میکنم فقط دوست دارم حرف بزنم

این طرف به من کلی دروغ گفته بود و چند ماه بازیم داد آخرشم گفت بابام از تو خوشش نمیاد و رفت و از همه ...

برمیگرده مطمعن باش از این یه مورد

ولی واقعا حسش بهت بازیچه بوده منم این حس و تجربه کردم الکی بهونه آورده از سرش بازت کنه🙂💔

تو دیگه اون رو حذف شده بدون

برمیگرده مطمعن باش از این یه مورد ولی واقعا حسش بهت بازیچه بوده منم این حس و تجربه کردم الکی بهونه آ ...

آره بازیچه گرفته بود منو به اسم ازدواج دنبال رابطه جنسی بود

نمیدونی چقدر حس بی ارزشی میکنم

میدونی انگار دست و پامو بستن نمیتونم کاری انجام بدم همش نشستم دارم فکر میکنم فقط دوست دارم حرف بزنم

منم اون روزا اینطوری بودم :))

تازه بعدا هوش مصنوعی در اومد اون روزا چون من آدم تو داریم حتی به دوستانم میگفتم نبودش به یه ورمم نیست اما نابود شدم حکم جنازه داشتم اما سعی میکردم حالمو خوب کنم حتی اون لحظه ها هم یادم نمیرفت مثلا پادکست گوش میدادم یهو وسطش به خودم میومدم میدیدم سه بار پلی شده از اول و بار چهارمه و من هنوز متوجه نشدم که اصلا چی گفته دوباره از اول میذاشتم و ...

درچه حد بود رابطه جنسیت:))

رابطه نداشتم

بعد اینکه اومدن خواستگاری که اونم بماند چه خواستگاری مسخره ای بود که انگار فقط میخواست اعتماد منو بدست بیاره رابطه خواست من قبول نکردم دو روز بعد گفت بابام از تو خوشش نمیاد

رابطه نداشتم بعد اینکه اومدن خواستگاری که اونم بماند چه خواستگاری مسخره ای بود که انگار فقط میخواست ...

بهونه بود برات مهم نباشه🫂🫠

لیاقتشو نشون داد ، طاووس که با کلاغ نمیخونه

اون آقا هم شمارو ول کرد رفت دنبال لیاقتاش

ولی مطمعن باش برمیگرده

بهونه بود برات مهم نباشه🫂🫠لیاقتشو نشون داد ، طاووس که با کلاغ نمیخونه اون آقا هم شمارو ول کرد رفت ...

فقط منتظر اون روزم که منم همینطور پسش بزنم

الان ۸ ماهه تموم شده بنظرت ممکنه برگرده؟