2777
2789
عنوان

اینم نباید مینوشتن رو کارت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 37 پست
اگه دعوت بودید مینوشت آقای فلانی به همراه خانواده محترم

اره وای وای راست میگی زیر کارت دیجیتا نوشته بود ادما مشخص کنن حضور داشتن و نداشتن رو گفتم برم بزنم 4 نفر هم اونا سورپرایز شن هم من خیلی معلومه بهم فشار اومده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداسرت با خواهرت برین کافه و رستوران بچرخین

اره یه همچنین کاری کنم یا برم عروسی غریبه خیلی حس بدیه میدونی انتظارشو نداشتم یه اپالی چیزی باید بریم اون ساعتو

اره وای وای راست میگی زیر کارت دیجیتا نوشته بود ادما مشخص کنن حضور داشتن و نداشتن رو گفتم برم بزنم 4 ...

خب چرا نمیزنی؟من جات بودم اگه میخواستم برم عروسی میزدم

چون شما بالای 18 سالید خراب کاری نمیکنید که نورچشمان هم محسوب نمیشید

و اصلا وقتی یک قسمت داره که تعداد نفرات رو میزنه برای همینه دیگه وگرنه پیش فرض همه رو 2 نفر حساب میکردن

اره یه همچنین کاری کنم یا برم عروسی غریبه خیلی حس بدیه میدونی انتظارشو نداشتم یه اپالی چیزی باید بری ...

ببین الان هزینه ها جوری شده که خود دوست من از طرف خاندان عموش پسرعمو و عمو روکفت ۵ تا دخترعمو رو نتونست دعوت کنه برو اپال عشق کن

خب چرا نمیزنی؟من جات بودم اگه میخواستم برم عروسی میزدمچون شما بالای 18 سالید خراب کاری نمیکنید که نو ...

مامانم گفت نکنم منم گفتم زشته حالا اومدیم و خیلی قاطع دعوت نبودیم اونوقت اطرف رو دروایسی گیر میکنه
اخه ببین مثلا ممکنه یه خانواده 4 نفره باشه که 3 نفرشون بخوان برن 1 نفر نره شاید برا همین

مامانم گفت نکنم منم گفتم زشته حالا اومدیم و خیلی قاطع دعوت نبودیم اونوقت اطرف رو دروایسی گیر میکنهاخ ...

اخه این قضیه که جدید مد شده بچه هارو دعوت نمیکنن بخاطر اینه که عروسیشون خراب نشه نیان جلو دوربین و اینا

ببین الان هزینه ها جوری شده که خود دوست من از طرف خاندان عموش پسرعمو و عمو روکفت ۵ تا دخترعمو رو نتو ...

میدونی منتظرم ببینم اون یکی دوستمون بچه هاش دعوت میشن یا نه ولی از نظر مالی خیلیییی خیلیی اکین یعنی نمیتونم بحث مالیو بهش فکر کنم
یه بولینگ و بیلیارد و فود کورت باید بریم برا برگشتن به تنظیم کارخونه

اخه این قضیه که جدید مد شده بچه هارو دعوت نمیکنن بخاطر اینه که عروسیشون خراب نشه نیان جلو دوربین و ا ...

من خودم 20 و خورده ایم خواهرم 19 دیگه کجا بریم جلو دوربین