2777
2789

سلام خواهشا زیر ۳۰ سال نیاد تو تاپیکم اگه کسی روانشناسی خونده هم لطفا کمکم کنین

همون طور که تو عنوان نوشتم شوهرم تازه ترک کرده و خیلی عصبیه منم چون از اول خیلی باهش ساختم تقریبا ۱۸ ساله ۵ سالشو اعتیاد داشت که الان خدا رو شکر گذاشته کنار . الانم خیلی عصبیه و تقریبا یک سالی بود بهم فحش مادر نمیداد و آروم بود الان دوباره فحاشیشو شروع کرده سر اینکه من گفتم چرا بچه رو تو جاش نخابوندی شروع کرد به فحاشی به مادرم

دیشبم دعوامون شد و خانوادش فهمیدن خیلی زشت بود آبرومون رفت الانم از دیشب قهر کرده نیومده خونه دلم میخواد جدا شم بچه هامم بزرگن و مطمئنم میان پیش خودم حتی اگه حضانت با اون باشه فقط نمی دونم چرا دودلم نمی تونم برم دنبال کارای طلاقم الان که نیومده خونه همش میگم نره دوباره سراغ مواد دلم براش میسوزه میگم نهار خورده نخورده دیشبم همش نگرانش بودم خودمم نمیدونم چرا با اینکه میگه برگشتم خونه نباشی یا میکشمت احساس میکنم من باید بیشتر صبوری میکردم ولی فکرم میکنم سر هیچ و پوچ یه فشای رکیکی به مادر بینوام میده جلو بچه هام . چیکار کنم من راهنمایم کنین لطفا 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم همینه بزرگترین مشکلم باهاش

هر چی هم میگم بهش راضیم منو بزنی ولی به مادرم فش ندی حالیش نمیشه پسر بزرگم ۱۵ سالشه دخترم ۱۱ ولی متوجه نیس میگه فلانم تو فلان جای مامانت

هر چی هم میگم بهش راضیم منو بزنی ولی به مادرم فش ندی حالیش نمیشه پسر بزرگم ۱۵ سالشه دخترم ۱۱ ولی متو ...

شوهر منم همینقد اشغاله

اشغال به معنای واقعی

حال بهم زن

بچه هات خوبه بزرگن

من بچم به دنیا نیومده

اگه خانوادم پشتم بودن درجا طلاق میگرفتم

این درست نمیشه هیچ سنش بره بالاتر بدتر هم میشه

دلت برای خودت و بچه هات بسوزه

فکر میکنی پسرت ازش یاد نمیگیره؟ تو اولین موقعیت همین فحش رو میده

عوض قدردانی و شرمنده بودنشه مرتیکه؟ خانوادش هم هر چقدر میخوان بشنون تحفه ی خودشونه

چند وقته ترک کرده؟ جلساتش رو میره؟

تقریبا ۲۰ روز به تریاک اعتیاد داشت نه جلسات رو نمیره و تو خونه با کمک خانوادش ترک کرد اراده قویی داره یبار که گفت میزارم کنار دیگه گزاشت کنار من قهر بودم خونه مادرم تا فهمیدم که داره ترک میکنه اومدم کنارش باشم و بهش کمک کنم خانوادم گفتن نرو بزار خوب شه خودش بیاد دنبالت گفتم نه میرم تو روزای سخت کنارش باشم کمکش کنم الانم پشیمونم که چرا برگشتم کاش نمیومدم تا خودش میومد دنبالم مدام میگه غلط کردی که برگشتی دیشبم دوتا سیلی محکم بهم زد و زیر چشم سیاه شد منم دکوری بود پرت کردم کنارش و شیش خورد به پشتش و زخمی شد جلو بچه هام بود این اتفاقا بعدم خودش زنگ زد پدرش اومد

شوهر منم همینقد اشغاله اشغال به معنای واقعی حال بهم زن بچه هات خوبه بزرگنمن بچم به دنیا نیومده اگه خ ...

من مادرم دائم میگه جداشو چرا پاش موندی الانم نرفتم خونه مادرم چون میدونم اگه ببینه نمیزاره برگردم خونم

اسی من زیر سی سالم

ولی نظرمو میگم میخواستی بیین میخواستیم نبین

بنظرم اینطور ادمارو باید یبلر ی شوک وحشتناک بشون بدی

مثلا یبار ک فحش داد

اولین قحش ک از دهنش زد بیرون بزنی ب در جنگ

و همه چیزو خوردو خمیر کنی

جیغ و اینا😐یکم روانی بازیه ولی بنظرم سر اینا فقط همین جوابه

خیلی فقط یاید ناجور باشه کارت ک قشنگ بترسه