rosebudgirl مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 590 عنوان علاقه ی همسری که خودش بچه نمیخواد به خواهرزادش😑😑 520 بازدید | 36 پست شوهرم ٤٠ سالش شده من دلم ميخواد مادر بشم میگه فعلا نه حسرت بچه به دلم بعد دختر خواهره ۲ سالشو تا میبینه ذوقشو میکنه من دلم میشکنه حق دارم یا نه ؟ 1405/05/18 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 15302 علاقه به خواهرزاده و برادر زاده فرق دارهمنم از بچه خوشم نمیاد ولی خب خواهرزادمو به عنوان خاله دوست دارم در همین حد تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8821 شاید میترسه اسم کاربریم رو دوبار بخون 💓چیزی از سیاست نمیدونم ولی اگه قاتل ماکان رو عمو صدا زدی هیچ حرفی ندارم باهات 😘
رزبریـباطعمـانبه عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 237 نه چون اون خواهرزادش رو دوست داره و خیلی طبیعیه مخصوصا اگه اولین باره دایی میشهولی برای شما بهتون گفته نه یعنی امادگی ندارنذوق برای بچه ی بقیه مخصوصا خواهر خیلی طبیعی و راحته تا این که بخوای خودت بچه بیاریشما حساس شدی چون میخوای بچه بیاری و نمیشه
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 13610 اگه از قبل ازدواج نگفته بوده حق داری. نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!
rosebudgirl مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 590 اره شما هم بودید نارحت میشدید نه؟ بعد جالبیش اینجاست خانوادش اصلا عواطف من براشون مهم نیست مدام این بچه رو میکنن تو چشم من
چیپس_و_ماست_موسیر___ عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 831 حق ک داریاما شوهرت احتمالا از مسئولیت بچه داری خوشش نمیادخواهر زادش تهش یه ساعت بغل میکنه وبازین خرجشو میده ن نگران تربیتشه و...
rosebudgirl مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 590 نه چون اون خواهرزادش رو دوست داره و خیلی طبیعیه مخصوصا اگه اولین باره دایی میشهولی برای شما بهتون گف ... دومین بارشه دایی میشه این بچه ی دومه خواهرشه
rosebudgirl مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 590 خودت چندسالته؟ ۳۳ سالمه خیلی وقته ازدواج کردیم میگه نه فعلا بعدم میگخ اگه خواستی هم باید حتما آی وی اف کنی پسر بشه زوره سرم😔