2777
2789
عنوان

بیاید ببینم حق با کیه

103 بازدید | 13 پست

رفته بودم بازار یه پیرزنی رو دیدم توی مغازه که میگفت دختر مثل دستمال میمونه

و من به عنوان یک خانم که دختر دارم و قراره دخترم توی این جامع باشه به شدت با همچین چیزی برخورد میکنم

حق با کیه بنظرتون؟

این خانم میگه دختر مثل دستمال میمونه

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن پیرزنه،خرفت شده بوده

اصلا یعنی چی دختر مثل دستمال میمونه

میگه دختر مثل دستمال میمونه اگه استفاده بشه دیگه به درد نمیخوره

این اصطلاح دستمال بنظرم اصلا درست نیست

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

پس خودشم دستماله

پیرزن وایساده حرف میزنه

اصلا نمیتونم همچین چیزی رو بشنوم و واکنشی نداشته باشه

دختر گله گل

دخترا همشون برای پدر و مادرشون پرنسسن

اصلا یعنی چی دختر مثل دستمال میمونهمیگه دختر مثل دستمال میمونه اگه استفاده بشه دیگه به درد نمیخورهای ...

بعضی از پیرها مغزشون آکبند می مونه.به حرفای چرت نباید توجه کرد.حتما خودش دستمال بوده یک زمانی

من شدیدا معتقدم که باید نسل این جور ادما تموم بشه تا ایران درست بشه

یکی نیست بگه بابا حالا پسر های خودت چی شدن

منظورش چی بود

میگه دختر مثل دستماله اگه استفاده بشه به درد نمیخوره اگه یه بار استفاده بشه دیگه همه میخوانش اما فقط برای یه بار استفاده

اصلا نمیدونم منظورش چی بود اما من به شدت با این کلمه دستمال مخالفم

میگه دختر مثل دستماله اگه استفاده بشه به درد نمیخوره اگه یه بار استفاده بشه دیگه همه میخوانش اما فقط ...

منظورش بکارت بوده ک اگ ازبین بره مث دستمال میشه همه فقط برا استفاده ی بار میخوانش

ولی دستمال خیلی زشته بکار ببره برا دختر

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظورش بکارت بوده ک اگ ازبین بره مث دستمال میشه همه فقط برا استفاده ی بار میخوانشولی دستمال خیلی زشت ...

اصلا من کاری ندارم منظورش چی بود

ولی کلمه دستمال خیلیییی واژه زشت و بدیه برای یک دختر