2777
2789
عنوان

متاسفانه مردای ایرانی اکثرا درست تربیت نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 46 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متاسفانه جامعه ما فکر میکنن فقط دختر باید درست تربیت بشه.

در حالیکه اگر یک پسر درست تربیت بشه در آینده یک جامعه در آسایش و آرامش خواهد بود.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اینا همونایی هستن که تو نی نی سایت میگن من شوهر دارم بچه دارم تو هرچیم داشته باشی حسرت زندگی مارو می ...

تو آدم نمیشی؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

میگن تو روستای مادریم یه مردی بوده زنش رو بی دلیل کتک میزده

زنه هم میگعت خوب اخه بگو مگه چکار کردم

چه اشتباهی کردم

چرا کتکم میزنی؟

مرده هم گفت نمیدونم فقط شنیدم که میگن باید زن رو کتک زد🥴

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
تو آدم نمیشی؟

رو نیست که

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
قبول دارمحقیرتر از مردی که دست روی زن بلند میکنه نیستکاش خانومه هم بگیره کتکش بزنه😃

مگه زور زن به مرد میرسه، من یبار با شوهرم بحثم شد خیلی خیلی بیش از اندازه عصبی شده بودم یعنی فقط جیغ بلند میکشیدم اصلا اختیارمو از دست داده بودم بچه هام خیلی ترسیدن بعد شوهرم فقط میخواست جلومو بگیره که جیغ نکشم نه اینکه منو بزنه یعنی جوری منو قفل کرد که نمیتونستم تکون بخورم بعدش هم تا سه روز همه بدنم درد میکرد و کبود بودم فقط بخاطر جای دستش

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

اینا همونایی هستن که تو نی نی سایت میگن من شوهر دارم بچه دارم تو هرچیم داشته باشی حسرت زندگی مارو می ...

راستی تو تا ۱۱/۵ یعنی چند روز پیش شوهر داشتی چجوری یهویی مجرد شدی 😁

🌧عاشق بارون🌧

چرا جمع میبندین؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بعضی زن های ایرانی هم خوب تربیت نشدن که این مردا از زیر دستشون میاد بیرون

باز یک زن ستیز پیدا شد عوضی بودن مردا رو گردن زنا بندازه. پدر هم همونقدر تاثیر داره توی تربیت بچه شاید مشکل از پدره بوده شما چه میدونی

اهههه بس کن دیگه اگه واست مهم نبود انقدر دغدغت نبود با با تو خوب دستتو رو کردن فیکی فشاری شدی

برگام لیمو

فیک بود🤓😂

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

باز یک زن ستیز پیدا شد عوضی بودن مردا رو گردن زنا بندازه. پدر هم همونقدر تاثیر داره توی تربیت بچه شا ...

سلام

قبل از حمله یه کم فکر کنید

اکثرا مادرها انقدر به پسرهاشون پر و بال میدن😊

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

سلامقبل از حمله یه کم فکر کنیداکثرا مادرها انقدر به پسرهاشون پر و بال میدن😊

نه من که هر مرد بی وجدانی دیدم دقیقا شبیه پدرش بود. در ضمن علت این که خیلی مادرها به پسراشون بیشتر بال و پر میدن هم اینه که تو خانواده ای بزرگ شدن که مردا هرکار دلشون میخواسته میکردن برعکس زنا. تهش برمیگرده به مردا