2777
2789
عنوان

دیشب زن همسایه خودشو دار زد 😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 52 پست
چن سال پیش دوست خاهرم ک خیلی خوشگل بود خودشو کشت چون شوعرش معتاد بود بهش تهمتم زده بودبیچاره بچه ی ط ...

خدا رحمتش کنه 💔😭

یادش بخیر قدیما که بی کلاس بودیم بیشتر دور هم بودیم و چقدر خوش میگذشت و هر چقدر باکلاس تر میشیم از همدیگه دور تر میشیم راستش حالا که فکر میکنم میبینم بی کلاسی چقدر زیبا بود!!!!🙃 من یک هنرمند مهربون و خوش قلب هستم عاشق کمک کردن به دیگران هستم😊♥️ الهی همیشه لبتون خندون باشه قشنگا 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن سال پیش دوست خاهرم ک خیلی خوشگل بود خودشو کشت چون شوعرش معتاد بود بهش تهمتم زده بودبیچاره بچه ی ط ...

🥲🥲🥲خدا رحمتش کنه بعضیا آدمو به کجا میرسونن که از جون خودش میگذره

بیچاره بچه هاش. الان پیش کی ان.بزرگن.؟

۱۱ ،۱۲ ساله هستن پیش مادربزرگشونن

یادش بخیر قدیما که بی کلاس بودیم بیشتر دور هم بودیم و چقدر خوش میگذشت و هر چقدر باکلاس تر میشیم از همدیگه دور تر میشیم راستش حالا که فکر میکنم میبینم بی کلاسی چقدر زیبا بود!!!!🙃 من یک هنرمند مهربون و خوش قلب هستم عاشق کمک کردن به دیگران هستم😊♥️ الهی همیشه لبتون خندون باشه قشنگا 😍

امان از زندگی،چه بلایی به روز آدما میاد که اینجوری دست از زندگی میکشن اونم با وجود بچه ی کوچیک

خدا بیامرزدش،خدا به بچه هاش صبر بده

عین این اتفاق همین دو روز پیش برای یکی از فامیل افتاد

دو تا دختر کوچیک و مادری که خودشو خلاص کرد۰

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

خدا رحمت کنه بهترین کار

برا خودش شاید اما برای اون بچه ها چی

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

زن همسایه برادرم ۱سال پیش اسمش مونا بود ۲۵ساله اش بود بچه کوچیک داشت اونم بخاطر فقر از شوهرش جداشد ب ...

💔💔💔

زن همسایه برادرم ۱سال پیش اسمش مونا بود ۲۵ساله اش بود بچه کوچیک داشت اونم بخاطر فقر از شوهرش جداشد بعد زن همسایه بهش تهمت میزنه ک با شوهرمی اونم خودش آتیش زد درجا جزغاله شد هنوز براش حالم بده فکر کن طرف از فقر خودش و ۳تا دختر کوچیکش تو ماشین میخوابیدن ببین کشور ب کجا رسوندن

وای وای دلم اتیش گرفت کاش هیچکس به جای نرسه که خودکشی کنه اخه نمیدونه چه قراره بکشه اونور💔

خدایا به بزرگی خودت رحم کن بهش

هیچی تو این دنیا ارزش تحمل عذاب خودکشی بعد از مرگو نداره😭

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤

ای وای چقدر ناراحت شدم طفلک بچه هاش

یکی از اقوام ماهم اسید خورد و خودکشی کرد،تا ثانیه های اخر مرگش از شدت سوزش و درد، همه وسایل خونه رو پرت و داغون کرده بود و چنگ میزده به همه چی .

زن همسایه برادرم ۱سال پیش اسمش مونا بود ۲۵ساله اش بود بچه کوچیک داشت اونم بخاطر فقر از شوهرش جداشد ب ...

اونایی که دهنشونوباز میکنن و تهمت میزنن به مردم وباعث بدبختی مردم میشن خدا ازشون نگذره. مرهم نیستید چرا درد میشید اخه بیشرفا.حالا شوهراشونم نگاه کنی هیچ پخی نیستن توهم زنای عقده ایه.شرایط جامعه سخت شده