2777
2789
عنوان

بتا بالا راست میگن که بچه دختره

726 بازدید | 83 پست

دوستان من با چهارروز تاخیر بتا ۵۸۱ بود . تا الان هم فقط شبا حالت تهوع دارم خیلی کم . تو هفته شش هستم هفته بعد میرم برای سونوی قلب . بنظرتون جنسیت چیه؟ شوهرم خیلی پسر دوست داره بعضیا میگن بتا بالا پسره بتا پایین دختره

برعکس

اگه خیلی بالا باشه احتمال زیاد دختره

البته بستگی ب هفته هم داره چون بتا هر چند روز دوبرابر میشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک .... ناخواسته امدی و خواستنی ترین خواسته منو بابایی شدی مهمون کوچولوم😍... ما و داداشی جون❤️ بی صبرانه منتظر قدمهای کوچولو و پر خیر و برکتتیم ....بی بی جانم ، جان عالم بفدای چادر خاکیت ...بنده نواز جان ، این همه معرفتو از خدات یاد گرفتی؟...زهرا جان ، من امید دارم به خوابم ، به تو به نظرت و به گنبد و بارگاهت ...خدایا قسم به اسم اعظم خداوندیت همیشه بین دلها مهربانی و عطوفت باشه که هر چی میکشیم از کینه و نفرته... کینه و نفرت و تفرقه و جدایی هم کار شیطانه ...خدایا مارو در پناه خودت حفظ کن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برعکس اگه خیلی بالا باشه احتمال زیاد دختره البته بستگی ب هفته هم داره چون بتا هر چند روز دوبرابر میش ...

مال من بعد چهارروز تاخیر ۵۸۱ بود دکتر هم گفت عالیه نیازی به تکرار نیست کسی بود بتاش این باشه ؟