2777
2789
عنوان

نامزدم سرچ کرده بود درمان زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 24 پست
یا خداببین فقط تنها چیزی که میتونم بگم مواظب باش نگیریمن خودم به شخصه از hpv مثه چی میترسم

درمان داره؟

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمان داره؟

عزیزم بخدا قصد ندارم ناراحتت کنما ولی تو خودت از همه مهم تری

اگه باهاش هیچ رابطه ای نداری مطمئن باش هیچ اتفاقی برات نمیوفته اصلا نگران نباش

درمورد درمانشم لیزر درمانی میکنن ولی حقیقتش نمیدونم درمان صد درصدی داره یا نه

ولی نکته مهمی که میخوام بهت بگم اینه که زگیل تناسلی برای خانم ها احتمال سرطان رحم رو خیییییلیییی بالا میبره

عزیزم بخدا قصد ندارم ناراحتت کنما ولی تو خودت از همه مهم تریاگه باهاش هیچ رابطه ای نداری مطمئن باش ه ...

یعنی میگی بهم بزنم نامزدی رو

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

مگه مرض داره بزن درمان یه غلطی کرده وبیماریشو داره به چه درد می خوره همچین مردی برو ازش ازمایش بگیر قبل ازدواج یا از زیرزبونش بکش با ملایمت

من نمیتونم برای شما تصمیم بگیرم

شما خودتون عاقل و بالغین

قبل از همه اینها اول ازش سوال کنین و نگرانیتون رو بگین شاید کنجکاو شده بوده و هزار تا دلیله دیگه

عجله ای تصمیم نگیر

از استخر که احتمالش خییلی کمه .همونی که بهش فکر میکنی.

عشقم اصلا هم احتمالش کم نیست

توی ایران الان وحشتناک زیاد شده تمام جهان به صورت رایگان دارن واکسنش رو میزنن به صورت اجباری

از هر راهی که بگی احتمال داره که متنفل بشه پلی خب از راه جنسی صدرصد متنقل میشه

چون درمانش رو سرچ کرده مشکوک تر حالا اگه از سر کنجکاوی بود مثلا میزد شکلشو نگاه میکرد نکه درمان...

مراقب باش...

دوستان نیازمند مدل برای کوتاهی مو زیر نظر مربی هستیم ...مشهد نبوت

عشقم اصلا هم احتمالش کم نیستتوی ایران الان وحشتناک زیاد شده تمام جهان به صورت رایگان دارن واکسنش رو ...

عزیز دلم ، من نگفتم غیرممکنه، گفتم احتمال انتقال HPV تناسلی از طریق استخر خیلی کمه. راه اصلی انتقالش تماس مستقیم پوست به پوست در ناحیه تناسلیه، نه خودِ آب استخر. اینکه بگیم "از استخر هم زیاد منتقل میشه" از نظر علمی دقیق نیست

اره تو ایران هم واکسنشو خیلیا میزنن

متاسفانه زیاد شده دیگه