2777
2789
عنوان

کاش یک روز خوشگل ترین دختر دنیا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 41414 بازدید | 682 پست
فداتشم نازنازی🎀😍اتفاقا هدفمم فیزیوعه انشالله همکارم قراره بشیم باهم ولی تو که ایران نیستی، برای هم ...

اره گلم دارم کم کم منم مهاجرت دوم میکنم برم المان یا اتریش

عزیزم فیزیو نخون به قول دوستمون قراره ۳۰ تومن بگیری😂

Fizyoterapist 🇹🇷🤍

قربونت برم من انشالله کنکورت موفق بشی و هیچ مردی نیاز نداشته باشی خوشحال شدم طرز فکرمون یکیه

عزیزم گیرم دید دخترا درست شد و افتاد رو پیشرفت و سازندگی خود

طرز فکر بعضی نرهای ایرانی رو چطور باید عوض کرد که تنوع طلب و پلنگ پرستن

اونا باعث شدن ما برای مقبول شدن پیششون که یک زپرتی بیاد شوهرمون بشه بیشتر نگران زیبایی و جوان ماندن پوست و صد تا رنگ مو باشیم که یه وقت نررر ایرانی نره بخاطر یه پلنگ ایرانی بهمون خیانت کنه دور از جون مون البته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلم دارم کم کم منم مهاجرت دوم میکنم برم المان یا اتریشعزیزم فیزیو نخون به قول دوستمون قراره ۳۰ ...

واییییی ایشالا ایشاللاااا به سلامتی باشه عزیزم همیشه موفق ترین باشی.... انقدر خوشحال میشم دخترای موفق رو میبینم انگار خودم موفق شدم الان😁😍🥹

آیییییی کی همچین حرفیوووو زدهههه😭😭😭

ای خدا از دست اینجور ادما باید سربه بیابون بزارم من😔😂

عزیزم گیرم دید دخترا درست شد و افتاد رو پیشرفت و سازندگی خود طرز فکر بعضی نرهای ایرانی رو چطور باید ...

ببیین منو جدی میگم تو خودت میگی نر

نمیگی مرد

الان دکتر فکر میکنی چند میگیره؟ ۶۰ تومن

بنظرت کافیه؟؟؟

اینکه حالا برو تزریق کن

یادت باشه شوهرت میدونه ک خوشگلی وبی دوست نداره

Fizyoterapist 🇹🇷🤍

اره گلم دارم کم کم منم مهاجرت دوم میکنم برم المان یا اتریشعزیزم فیزیو نخون به قول دوستمون قراره ۳۰ ...

دعا کن فقط یه سال دیگه خانوادم بزارن پشت بمونم... واقعا هدفمه و نمیتونم ازش بگذرم... امسالم پرستاری میارم و پیراهای دیگه... ک نمیخوامممم😭😭🤕

ترجیح میدم خوشبخترین باشم و بهترین مرد دنیا همسرم باشه و عاشقم باشه و منو به خاطر خودم دوست داشته باشه تا اینکه خوشگلترین باشم و همه به خاطر ظاهرم بهم نگاه کنن

خدایا من همه رو بخشیدم،تو هم منو ببخش