2777
2789
عنوان

بنظرتون مدرسه‌ مو عوض کنمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 37 پست
رشتتون چیه ؟چرا علت چی بوده چطور اینجوری شده بود ؟

تصویرسازی

ذات نداشتن عادی ترین کارشون این بود هدفشون اخراج یکی بود که باهاش حال نمیردن واسش دروغ در میوردن تو مدرسه عکساشو مسخره میکردن

یا مثلا تهمت میزدن تو با دوست پسر من ریختی روهم دشمن میشدن شدیددد

یه مشت علاف دغدغه شون بد بخت کردن دختر مردم

صدتو واسه کسی بذاری باختی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسودن

امروز روز آخر کارآموزیم بود بعد اونا جلسه داشتن من آمدم خونه برام امضا کردن بهشون گفتم اگر معلمم آمد بگید تموم شده اما💔🤣😀 شانس گوهم همون روز نیستم میترسم بیاد معلمه من نباشم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

والا چی بگم منم عین خودتم از وقتی یادمه قلدری میکردن حالا امسالم که میرم یازدهم احتمالش هست از مدرسه قبلیم در بیام برم دولتی و خب ..هه...برای بدبخت تو سری خوری مثل من خیلی عذاب اوره ...فقط دعا کن توی مدرسه قبلیم بمونم توروخدا میترسم از ادما

تصویرسازی عزیزم

اخیییی 💙 موفق باشی ❤️ ❤️

بعد یک سوال با شرط معدل بدون کنکور میتونیم بریم هر رشته بخوایم آخه من حسابداری فنی ام میگن باید کنکور بدی

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

اخیییی 💙 موفق باشی ❤️ ❤️ بعد یک سوال با شرط معدل بدون کنکور میتونیم بریم هر رشته بخوایم آخه من حساب ...

مرسی عزیزدلم به همچنین

شمارو نمیدونم ولی من بدون کنکور میرم دانشگاه

موفق باشی عزیزم . مدرستو عوض چرا نمیکنی؟

مرسی گل به همچنین

تحمل میکنیم اشکال نداره

دوسال تحمل کردیم امسالم روش

امسال نهایت لذت میخوام ببرم چون سال آخره و میدونم دلم واسه این روزا تنگ میشه خیلی

حرف بقیه ارزشی نداره