2777
2789

خدایا هرچه زودتر ی خونه بزرگ وپر اتاق تو ه محله ای ک ب خیر وصلاحشونه به اسی بده الهی آمین

خدایا قد بچه های اسی رو بلند کن الهی آمین

آمین

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مگه تایم خاصیه؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امضای من

لطفا دعاکنین بدهیامون تموم بشه ازمستاجری خلاص بشیم خدایا ماهم ادمیم چراباید اینقدر فاصله طبقاتی باشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
جمعه بین نماز عصر و مغرب ساعت قبولی دعاست و یکبار دعا کردم بخدا زود نتیچه گرفتم

امید وارم بهترین ها نصیبت بشه لطفا من رو هم دعا کن دوتا حاجت دارم تا ماه آینده براورده به خیر بشن

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....