2777
2789

من توی اینستا چند تا پیجو دنبال میکردم از این پیجایی که میگن بزن توجه کنین به زنا محبت کنین از این پیجهایی که طرفدار زنن بعد چند بارم به شوهرم نشون دادم الان یه جوری شده تا اینستامو باز میکنم همش از اونا میاد شوهرمم عصبانی شد رفت دنبال پیجایی که به مرد فلان کنی احترام بزاری از زنهای غرغرو بیزارن و فلان اونم هی میره اونا رو لایک میکنه گه حالا که تو این کارو میکنی منم این کارو میکنم واقعاً چرا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب چیزایی که پیدا میکنه رو تو انجام بده که اونم متقابلا تلافی کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اون فکر کرده شما از قصد این کار رو میکنی گ با ربون بی زبونی بگی بهم توجه کن و حس ناکافی بودن بهش دادی

خواسته تلافی کنه

فضای مجاری هم طبق سلیقه پسند شما بیشتر ویدیوهایی میاره ک زیاد مگعلاقه داری

اینو گفتم ک میدونم ناخواسته اینجوری شده

حالا برو همسرت رو ببوس و بهش بگو تو بهترینی

غرورش آسیب خورده

لطفا لایک نکنید .

اون فکر کرده شما از قصد این کار رو میکنی گ با ربون بی زبونی بگی بهم توجه کن و حس ناکافی بودن بهش داد ...

آآره خب منم خیلی چند وقته بهش گیز میدم ک تو بلد نیستی ب زنت مخبت کنی