2777
2789
عنوان

چجوری مامان بابامو راضی کنم واسه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 55 پست
دخترخاله ام ؟ فکر نمیکنم

چه عالی

من که کاملا مرددم بین ناهید و خدیوی

کاملااااا

ولی هایلایتای خدیوی رو بیشتر پسندیدم چون میخوام بینی ام کوچیکتر بشه و طبیعی هم دوست ندارم

میترسم خدیوی مث نمونه کارای پیجش در نیاره

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

ببین واقعاً حکمتی خوبه نمیدونم سبک مورد نظرت چه شکلیه ولی واقعاً چند نمونه دیدم کاملآ اوکی و بدون نق ...

میشه تو پی وی واست عکس نمونه هاشو بفرستم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی من که کاملا مرددم بین ناهید و خدیوی کاملااااا ولی هایلایتای خدیوی رو بیشتر پسندیدم چون میخوا ...

بابا گفتم عملش بد بوده ، کامنتامو میخونی ؟ 😑

یادم باشد که تنهاییم را برای خودم نگه دارم و بغض های شبانه ام را برای کسی بازگو نکنم تا ترحم دیگران را با اظهار علاقه اشتباه نگیرم. یاد من باشد که فقط برای سایه ام بنویسم.صادق هدایت

میشه تو پی وی واست عکس نمونه هاشو بفرستم؟

مگه میشه pv اینجا عکس فرستاد ؟

نمیشه ها

یادم باشد که تنهاییم را برای خودم نگه دارم و بغض های شبانه ام را برای کسی بازگو نکنم تا ترحم دیگران را با اظهار علاقه اشتباه نگیرم. یاد من باشد که فقط برای سایه ام بنویسم.صادق هدایت

بین خدیوی و ناصری ، صدرصد خدیوی ولی ببین من خودم با اینکه دخترخالمو دیدم ، به نظرم به ناهید بیشتر از ...

خب اینجا گفتی خوبه که ای بابا😒

مگه میشه pv اینجا عکس فرستاد ؟ نمیشه ها

والا نمیدونم

حکمتی هم دیدم ، اسمش حامده دیگه؟

خوبه بیشتر مشابه خدیویه تا ناهید

اما خدیوی عروسکی تره

سلام آخه چون تو اوایل دیدم خیلی برای ناهید اصرار میکردی و اعتماد داشتی بهش ، گفتم :)))من پیجشو دنبال ...

اون دکتر معروف مشهد بود؟ چون من دکتر مفرد رو شنیدم ، البته راست و دروغشو نمیدونم

باز رزیدنت خوبه ، دستیار که هیچی

والا نمیدونم حکمتی هم دیدم ، اسمش حامده دیگه؟خوبه بیشتر مشابه خدیویه تا ناهیداما خدیوی عروسکی تره

نه اسمش رضاست، رضا حکمتی

اون دکتر معروف مشهد بود؟ چون من دکتر مفرد رو شنیدم ، البته راست و دروغشو نمیدونمباز رزیدنت خوبه ، دس ...

آره دکتر معروف مشهد بود ، دکتر بخشایی

یادمه سال های خیلی زیادی از ۹۰ به بعد معروف بود

آره دکتر معروف مشهد بود ، دکتر بخشایی یادمه سال های خیلی زیادی از ۹۰ به بعد معروف بود

پشماااام

اتفاقا یکی از گزینه های دور م بود بخشایی

پشماااام اتفاقا یکی از گزینه های دور م بود بخشایی

بهترین تصمیمو بگیری زیبا ⚡🤍