2777
2789
عنوان

درباره iud میرنا

332 بازدید | 41 پست

سلام به همه،مهم نیست کسی تاپیکم بیاد یا نه ،

شاید بعدها کسی این اطلاعات رو ببینه و باعث بشه اگه تصمیم به گذاشتن میرنا داره بهتر تصمیم بگیره.

بعد از لاپراسکوپی و جراحی نیچ دکتر برام میرنا گذاشت بعد گذشت 2ماه هنوز درد دارم و لکه بینی های زیاد ودردهای مشابه پریودی.

به نظرم تجویز میرنا بعد از جراحی به شدت برای بیمار اذیت کننده هست،نقاهت جراحی و لکه بینی ها و درد های میرنا روحیه رو خیلی ضعیف میکنه نمیدونم چرا پزشکان اصرار به میرنا دارند،واقعا خیلی شانسی هست که آیا با بدن کسی سازگار باشه یا نباشه که اگه سازگار نباشه به شدت آزار دهنده هست.

و بعد از گذاشتن تحت هیچ شرایطی پزشکان راضی به درآوردن نمیشند و تا ماه ها تشویق به صبوری میکنند که همین هم اذیت کننده هست.

اگه تصمیم به گذاشتنش دارید خیلی به این که اگه به خون ریزی و لکه بینی بیوفتید و دکتر همراهی نکنه چه حالی میشید فکر کنید، حتی خارج کردنش به دلیل هورمونی بودنش اسیب های خودش رو داره.

من خواستم به دوستایی که تو دوراهی تصمیم گیری هستند بگم که اگه حساس نیستی تن به این دستگاه بده.

من الان ٧ سال هستم استفاده می کنم. لکه بینی فقط سه ماه اول بود. درکل خیلی راضی هستم، چون هم تعداد روزهای پریود و هم حجم خونریزی را کم می کنه و برای خانم هایی که کم خون هستند یا خونریزی های شدید دارند به درمان هم کمک می کنه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش بعد دوران نقاهت جراحی اینکارو میکردی هزینه اش چقدر شد

دقیقا خیلی گفتم ولی قبول نکرد و گفت بهتر هست تو جراحی بذاری درد کمتری حس میکنی ولی واقعا داغون شدم

هم ترمیم سزارین هم میرنا واقعا همیشه نباید به حرف پزشک گوش داد گفت قرص لکه بینی میده حالا با میرنا لخته بینی داده.تو روحیه ام تاثیر بد گذاشته

دقیقا خیلی گفتم ولی قبول نکرد و گفت بهتر هست تو جراحی بذاری درد کمتری حس میکنی ولی واقعا داغون شدمهم ...

درکت میکنم خیلی سخته سعی کن به خودت برسی تا بدنت قوی بشه لکه بینی هم تموم میشه چون الان بدنت ضعیف شده لکه بینی تموم نمیشه کاچی درست کن بخور گوشت و جگر و پروتئین زیاد بخور

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
من الان ٧ سال هستم استفاده می کنم. لکه بینی فقط سه ماه اول بود. درکل خیلی راضی هستم، چون هم تعداد رو ...

ارام جان من قبلا خیلی از راهنمایی شما استفاده کردم ممنونم از شما و بله خیلی از عزیزانی که مشکل کم خونی داشتند از میرنا راضی بودند خداروشکر

اما منی که اندومتریوز داشتم و سال ها درد کشیدم این درد مضاعف بعد از یک جراحی سنگین که دلم میخواست درد کمتری رو تجربه کنم واقعا اذیت کننده شده

حتی جدیدا دفع لخته دارم خیلی بزرگ نیست ولی هست

درکت میکنم خیلی سخته سعی کن به خودت برسی تا بدنت قوی بشه لکه بینی هم تموم میشه چون الان بدنت ضعیف شد ...

علاوه بر لکه بینی درد هم دارم که اصلا نمیدونم بابت جراحی هست یا بابت میرنا

به نظرم میرنا یک پروژه جداگانه ای هست که بیمار باید جدا از مشکلاتش با اسیب های احتمالیش روبرو بشه.

ممنونم عزیزم

ارام جان من قبلا خیلی از راهنمایی شما استفاده کردم ممنونم از شما و بله خیلی از عزیزانی که مشکل کم خو ...

احتمالا شما جز افراد نادری هستید که عوارض جانبی بیشتری از ایودی را تجربه می کنند.

یا اینکه زمان گذاشتن ای یو دی مناسب نبوده (البته من اطلاع دقیقی در این مورد ندارم).

ولی نباید این قدر تجربه بدی می داشتید. من چند تا از دوستهام هستند که میرنا استفاده می کنند و نشنیدم تجربه بدی داشته باشند. من ایران زندگی نمی کنم و اینجا ایودی میرنا معمولترین وسیله پیشگیری طولانی مدت هست بنابر آمارها.

به نظرم یک ماه دیگه صبر کنید. اگه دیدید هنوز مشکل دارید یا خدای نکرده بدتر شد، حتما از پزشکتون بخواهید فکری کنه. خارج کردنش هم ضرری نداره. چون هورمونش خیلی کم هست و موضعی فقط در رحم آزاد میشه.

احتمالا شما جز افراد نادری هستید که عوارض جانبی بیشتری از ایودی را تجربه می کنند. یا اینکه زمان گذاش ...

مرسی عزیزم امیدوارم من هم بتونم روی بی دردی رو ببینم

من از خدامه که سازگار باشه بهم

مرسی عزیزم امیدوارم من هم بتونم روی بی دردی رو ببینممن از خدامه که سازگار باشه بهم

امید به خدا...امیدوارم زودتر به سلامتی کامل برسید.

هزینه 25 میلیون شددلم میخواد بیرون بیارمش

منم الان 5 ماهه که میرنا گذاشتم به خاطر آندومیوز و کیست آندومتریوز....

تا الان همش لکه بینی داشتم در ماه فقط یک هفته لکه بینی ندارم😕 ولی دکترم میگه باید تحمل کنی به خاطر مشکلات رحمی که داری... شما هم چند ماه تحمل کن ببین به بدنت سازگار میشه یانه

منم الان 5 ماهه که میرنا گذاشتم به خاطر آندومیوز و کیست آندومتریوز....تا الان همش لکه بینی داشتم در ...

بله تا 6ماه دکترا اجبار به نگه داشتن میکنند بعد اون شاید راضی به درآوردنش بشند.

منم مدام لکه بینی دارم و هر روز مثل روز اول پریود هست پر درد.