2777
2789

میخوام امروز صلوات بفرستم و حمد بخونم، لطفا پست بذارین چون تو لایکا ممکنه متوجهتون نشم . شما هم برای بخت من دعا کنین ، کسی که دوست دارم بهم علاقه مند بشه، سپاس از محبتتون💜🍬🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انشاالله خوشبخت ترین باشی

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

برا منم دعا کن به اون حاجتم برسم

منم برات میخونم

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

ان شاءالله بهترین مصلحت خداوند برات رقم بخوره🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 و بدلیل نرهای هول و هیزی که زن نما هستن،درخواست دوستی خانومهارو قبول نمیکنم🙄خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام لطفابراجورشدن جهیزیم دعاکنین عروسیمه هیچی ندارم هنو🫂🤍🥲نمازجعفرطیارهمراه بادعای زادالعمادبخونین براارواج جورمیشه توگوگل هست بزنین منم براتون حمدکوثرخوندم

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡