2777
2789
عنوان

خدا بگم کیو لعنت کنه

290 بازدید | 30 پست

جرم گیر زدم حموم دستشویی بشورم برق رفت

دینام خاموش شد اب نیومد

کل خونه رو بوی جرم گیر گرفت منم گرفت داشتم خفه میشدم در هارو باز گذاشتم ۱ ساعت نیم بعد برق اومد رفتم بشورم خودمم واجبی گذاشتم بدنم یهو تا اومدبشورم

دیدم واااای. اب. قطع شده 😐😐😐😐

همونجوری رفتم بطری اب اوردم گرفتم بدنم در اومدم

حالم داره بهم میخوره. بدنم گچی شده

میخاره میسوزه

سرمم شپش گرفته سرکه اینا زده بودم بهش داره کباب میشه

واااای. کثیف ترین وضعیتم

لامصباااا حداقل بگید ساعت چند میره این بی صاحابا تکلیف خودمون رو بدونیم. یه ساعته اب قطع هنوز نیومد

حالم از خودم بهم میخوره

اداره برق هم زنگ زدم تلفن گویا. اصلا این منطقه نوبت قطعی برق نبوده یه جا دیگ رو گفت

حالا که سوزوندی به شوهرت چی میگیicon icon

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچوقت نزدیک ساعت رند حموم نرو و کارهای برقی انجام نده

مثلا سر ساعت ۱۱ یا ۱۲ یا ۱ ، ۲ ۳ اینا...

همیشه پنج دقیقه صبر کن ببین اگه برق نرفت سر ساعت، اونوقت بدون یکساعت بعدش ممکنه بره

یعنی اگه ساعت ۱۱ ظهر بود بعد شد ۱۱ و ۵ دقیقه بدون که این ساعت قرار نیست برق بره اونوقت برو کاراتو بکن مثلا شاید یکساعت بعدش قطع بشه

شاید در جهانـــــی دیگر!

سرکه برای چی میزنی به موهات؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم