2777
2789
عنوان

به بچم التماس کردم نره از پیشم میشه برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم اگر دوست داشتی اسمتو بهم بگو

چله زیارت عاشورا دارم فرداشب به اسم کسی نیست اسم شمارو میزارم

البته اون چند شب اخری ک کسی نبود ک چهل نفر بشیم قرار بود بزنم به نیت حاجت روایی تمامی اعضا

ولی اسمتو بگو برات بنویسم داخل گروهم دعا کنن همگی

و شماهم برا من دعا کن تقاص قلب شکستمو خدا از اونای ک بد کردن باهام بگیره

اسمم مریم

ماه صفره به نیت بچه ات صدقه هم بنداز

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

فقط استراحت مطلق حتی دستشویی میری در حد چند ثانیه الهی که سالم بمونه برات منم سر ۲۵ هفته دردهای زایمان میگرفتم با امپول و استراحت مطلق الان دوتا بچه دارم منم سر کلاژ شدم و دقیقا همون شب برام باز کردن گفتن داره فشار میاره روزهای سختی بود.. درکت میکنم

کوه اگر به حرف آید از پدر گوید...

قفل اول: بِسمِ اللهِ السَّمیعِ الٌبَصیرِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء بِرَحمتِکَ یا اَرحمَ الرّحمینِ وَ صلَی اللهُ علی مُحَمَّدٍ و ألهِ أجمَعینِ

سپس گرفتاری خود را متذکر شود.

قفل دوم: بِسمِ اللهِ الٌخالقِ الُعَلیمِ الّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الًفَتّاحُ الٌعَلیمٌ بِرَحمتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

سپس حاجت خود را بگوید.

قفل سوم: بِسمِ اللهِ الٌسَمیعِ الُعَلیمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌغَنِیُّ الٌقَدیرٌ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

قفل چهارم: بِسمِ اللهِ الٌعَزیزِ الٌکَریمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌعَزیزِ الٌکَریمِ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

قفل پنجم: بِسمِ اللهِ الٌسَمیعِ الٌعَلیمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌعَلیمِ الًخَبیرِ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

قفل ششم: بِسمِ اللهِ الٌعَزیزِ الٌرَّحیمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌعَزیزِ الٌغَفورٌ فَاللهُ خَیرً حافظاً وَ هُوَ أرحَمُ الٌرّحِمینِ

( گرفتاری خود یا دیگری را ذکر کند و از خدا بخواهد تا برطرف نماید)

ا

الهی که فرزندتون در پناه حق سلامت باشه و سر ۹ ماهش با سلامتی کامل به دنیا بیاد

عزیزم سفره حضرت رقیه بزار تو خونه ات و روضه شو دانلود کن و پخش کن کسی هم نمیخواد بگی فقط خودت و شوهرت بشینین پای سفره جایی که بر مظلومیت حضرت رقیه و امام حسین دلتون شکست و اشکلون اومد از ته دلت دعا کن جواب میگیری

دیروز ۵ صفر شهادت حضرت رقیه بود

به زور چیزی و از خدا نخواهبگو اگه صلاحه بهت بده. اگرم نیس نده

دقیقا

منم اون شب گفتم خدایا اگه به صلاحمه برام نگه ش دار هر جور که شده یادمه تاصبح درد زایمان کشیدم ولی بالاخره با استراحت مطلق برگشتم خونه

کوه اگر به حرف آید از پدر گوید...

به دلم افتاد هیچیت نمیشه نگران نباش

فقط به خدا توکل کن

بگو خدایا اگه برام خیره برام نگهش دار .خودت دادی خودت نگهش دار

بگو دیگه استرس نمیگیرم چون به خودت سپردمش

ایشالا که خیره دوست من برات از ته قلب دعا کردم

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

دعای معراج بخون

البته جایی نخوندم که برای این ماجرا خوب باشه ولی بسیار اثرگذاره. حتی یکی از کسانی که تجربه NDE داشت و گفت نمی خوام بمیرم، فرشته بهش گفت از خدا بخواه و طرف با دعای معراج که حفظ بود اینکار رو کرد، و دعاش قبول شد و فرشته بهش گفت که دعای معراج چنین دعایی هست، به بقیه بگو هر روز بخوننش و طرف برگشت به دنیا و توی برنامه زندگی پس از زندگی هم اومد.

از نظر معنا هم که بررسیش می کنی می بینی خیلی با اصول سازگاره، و داخلش درخواست می کنه که صاحب دعا از هر غم و ناراحتی بدور قرار بگیره.

به همین خاطر فکر می کنم که ان شاءالله جواب میده.