2777
2789
عنوان

یعنی گوشی برای خودش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 44 پست
عزیزم من میگم گیرم لو رفت دوتا راه داری یا طلاق یا ادامه زندگی که ادامه زندگی برات جهنم میشه اگه شرا ...

اینجوری هم فرقی نمیکنه فکرش عذابم میره ، اگه پیداش کنم که بر میدارم همونجوری و به روش نمیارم تا وقتی خودش بیاد اعتراف کنه

حالا پییداش کنی تهش میخوای چیکار کنیجز خود آزاری

حال الانم هم خودازاریه ، اگه سعی نکنم پیداش کنم فرقی نمیکنه بازم فکرش داغونم میکنه ،میدونم اگه بفهمم چی به روزم میاد ولی نمیتونم بیخیال بشینم هر کاری دلش خواست بکنه ،فقط نمیفهمم اگه برای خودشه یا اگه باکسی در ارتباطه چجوریه که تا الان شک نکردم و همیشه گفته محل کارشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حال الانم هم خودازاریه ، اگه سعی نکنم پیداش کنم فرقی نمیشه بازم فکرش داغونم میکنه ،میدونم اگه بفهمم ...

بیتفاوت باش بزار همیشه ازت ترس داشته باشه ترس اینکه متوجه این گوشی شدی

اگه قصد جدایی داری شروع ب تحقیق کن وگرنه زندگی برات زهر مار میشه.حداقل اینجوری شک داری یا مال خودش بوده یا نبوده

تو نبودن رو در نظر بگیر

👈ریپلای نزنین اعصاب ندارم 👉

بیتفاوت باش بزار همیشه ازت ترس داشته باشه ترس اینکه متوجه این گوشی شدیاگه قصد جدایی داری شروع ب تحقی ...

نمیدونم چیکار کنم راه درست چیه نمیفهمم🤦♀️حداقل اگه یبار کارگرشو میدیدم به یه بهونه ای گوشیشو نگاه میکردم ، فقط پشیمونم چرا نگفتم به همون پسر زنگ بزن ببینم اگه گوشی اون باشه خاموش میزنه دیگه ، اخخ لامصب قاب گوشیشم با همینی که داره استفاده میکنه یکی بود

نمیدونم چیکار کنم راه درست چیه نمیفهمم🤦♀️حداقل اگه یبار کارگرشو میدیدم به یه بهونه ای گوشیشو نگاه م ...

اون موقع هم راه برای پیچوندن داشت

اگه مالی اکی سختی نمیکشی تو زندگیش راحتی بیخیال شو

نمیدونم چیکار کنم راه درست چیه نمیفهمم🤦♀️حداقل اگه یبار کارگرشو میدیدم به یه بهونه ای گوشیشو نگاه م ...

اون موقع میگفت کارگرم گوشیشو تعویض کرده

اون موقع میگفت کارگرم گوشیشو تعویض کرده

نه دیگه کی باورش میشه حرفش بی منطق میشه اونموقع ، تو چند روز مگه میشه گوشی سالمو ببره تعویض ، هی میکم بلتد شم برم دم در بگردم ماشینشو میترسم

نه دیگه کی باورش میشه حرفش بی منطق میشه اونموقع ، تو چند روز مگه میشه گوشی سالمو ببره تعویض ، هی میک ...

منکه میگم بیخیال شو خودت عذاب میکشی

ولی باز نظر خودت مهمه

میدونم بیخیالی بهتره برای منی که بچه دارم و شرایط طلاق ندارم ولی دارم میمیرم از فکر و خیال

بابا بیخیال شرمنده از این حرفم

از این به بعد ب چشم کارگر خودتو بچت نگاش کن

آفرین حالا ب زندگیت برس و دیگه ب این موضوع فکر نکن

ماشینشو نگشتم ولی کد ملیشو فرستادم پیامک اومد همراه اول =۱ ایرانسل=۳ کلا یدونه همراه اول داره یدونه ایرانسل