2777
2789
عنوان

باور کنید مدیون هیچ کس نمیمونه

98 بازدید | 6 پست

یه کار کوچیک مادی انجام دادم برای امام زمان و ظهورش صد برابرش بعد ۲ ماه بهم برگشت هنوز خودم تو شوکم بیشتر نمیتونم توضیح بدم شناسایی میشم دنیا میخاید امام زمان آخرت میخاید امام زمان را یاد کنید براشون نذر بدید و قرآن بخونید این طایفه مدیون هیچ کس نمیمونن برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید هرکس فرستاد کامنت بزاره برای حاجتش سوره کوثر میخونم لایکتون کردم یعنی خوندم براتون⚘⚘

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

من هر ماه براش نذر میدادم قبلا برای دل خودم ولی بعد برای رسیدن به حاجتم

ولی هیچ وقت نرسیدم به حاجتی ک دارم🥲

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura لینک واسه دوستمه 💗goftino.com/c/trYGDr

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر ماه براش نذر میدادم قبلا برای دل خودم ولی بعد برای رسیدن به حاجتمولی هیچ وقت نرسیدم به حاجتی ...

صبر کن ان الله مع صابرین یه وقت طلبکار با مولا حرف نزنی خوندم براتون انشاءالله حاجت روا

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

صبر کن ان الله مع صابرین یه وقت طلبکار با مولا حرف نزنی خوندم براتون انشاءالله حاجت روا

نه دیگه ازش چیزی نخواستم

ممنون

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura لینک واسه دوستمه 💗goftino.com/c/trYGDr