2777
2789

برای ظهور امام زمان دعا کنید ونذر بدید بگید برای تعجیل در فرج دعا کنن چون خود امام زمان فرمودن برای تعجیل در فرج من دعا کنید که در فرج من فرج شما نیز هست

من خودم هفته پیش حاجت محال گرفتم

لطف کنید برای ظهور امام زمان نفری یه صلوات بفرستید هر کس فرستاد کامنت بزاره برای حاجتش سوره کوثر بخونم

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

فرستادم

چیکار باید کنیم ؟

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرستادم چیکار باید کنیم ؟

خوندم براتون انشاءالله حاجت روا بشید برای تعجیل در فرج دعا کنید و مردم را به یاد امام زمان بندازید

من عزیزم یکی دوبارم سوره براش هدیه کردم وحاجتموخواستم ولی نگرفتم توبخواه ازش تواین چهارروز به حاجتم ...

خوندم انشاءالله حاجت روا بشید من ۲ سال تمام قرآن خوندم و هدیه کردم به خاطر حاجتم نه چون امام را دوست دارم همیشه هم یه بخشی از درآمدمون را میزارم بدم برای دعا به ظهور امام زمان الان ۴ ساله اصلا زندگیم ازاین رو به اون رو شده اسن هم یه خاطر حاجتم نبود البته باور نمیکردم به این حاجت برسم که رسیدم