golesorati مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3747 عنوان السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه 44 بازدید | 6 پست برای ظهور امام زمان عج لطفا یک صلوات بفرستید هر کس فرستاد کامنت بزاره برای حاجتش سوره کوثر میخونم السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺 1405/04/27 | 15:16 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 15678 💚🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ازقدیمیام عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 548 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم تو گردن گرفتی منه خسته رو....
shafagh عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 1862 اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا برسان ظهور منجی ما را 💚 شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
ازهار_۶۳ عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 4326 اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
مهرسا9955 عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 2237 کربلا حتمن دعات میکنم که بفکر امام زمانی❤️😘 اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
golesorati مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3747 کربلا حتمن دعات میکنم که بفکر امام زمانی❤️😘 ممنون عزیزم تو را خدا دعام کن کربلا برم 🌺🌺🌺 السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺