2777
2789
عنوان

اگر روزی مرگ به سراغم آمد

173 بازدید | 15 پست

اگر روزی مرگ به سراغم آمد و هنوز همدیگر را ندیده بودیم فراموش نکن که من خیلی دیدنت را آرزو کردم یا صاحب الزمان ⚘

برای تعجیل در ظهور امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید هرکس فرستاد لایک کنه برای حاجتش سوره کوثر بخونم

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یک توحید و یک کوثر خواندم

میشه شما دعا کنید ان شاءالله پام خوب بشه ان شاءالله آزمون نمونه قبول بشم و ان شاءالله روز یکشنبه مسابقه دارم دعا کنید اول بشم خدا کمکم کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ...

چشم حتما 🌺🌺

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

🌷الهم عجل لولیک الفرج🌷

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چکار کنم امام الزمانی بشم 🥺🥺

بهتون حسودیم میشه

همیشه تاپیک های امام زمان رو میبینم کلی هم مخاطب داره میگم چطوری عاشق امام شدین چطوری به یادش هستین

من بهش اعتقاد دارم ولی خیلی سرگرم دنیام اصلا جز اولویتهای فکریم نیست متاسفانه

گاهی حتی یادم میره که حضور داره

چکار کنم امام الزمانی بشم 🥺🥺بهتون حسودیم میشههمیشه تاپیک های امام زمان رو میبینم کلی هم مخاطب داره ...

دعای عهد بخوان زیارت آل یاسین توی قنوت نماز دعای کن .عاشقش شو اونم میاد توی ذهنت روحت وجودت عاشق میشی و در فراقش خواهی سوخت