2777
2789

دخترا من امسال سال اولم واسه کنکور رشته انسانی میخونم معدلم امسال خوب بود حالا هم نوبت دوم هست واقعا ناامید شدمه کلی کتاب جزوه دارم و میخونم اما حس خوبی ندارم یا میترسم چیکار کنم میشه منو راهنمایی کنید لطفا 🥺🫂💙

انگیزه اصلا برای ادامه دادن ندارم حس خوبی به درس ندارم مایوس شدمه میترسم قبول نشم چیزی که میخوام اما بخدا قسم من تلاش خودمو میکنم نه اینکه فکر کنید همه چیو گذاشتم کنار نه اصلا 🥺

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید عزیزان شما در هر زمینه ای می تونید موفق بشید اگر قدرتتون رو زیاد کنید این قدرت روانیتون رو اما یکی از مواردی که کمک شایانی به زیاد کردن این قدرت می کنه دوری از حاشیه های شخصی و تمرکز روی راهکارهای موجودِ بخش اعظمی از انرژی روانی شما صرف زندگی دیگران و مسائل اون ها می شه این بخش و کم کنید به انرژی ذهنیتون برای تمرکز روی حل مسائل خودتون نیاز دارید مهم ترین چیزی که باید در زندگیتون تجلی پیدا کنه رو روی یک کاغذ بنویسید و براش برنامه ریزی کنید این همه مدت خواب بودید الان زمان بیداری و بیناییه بچه ها حقتون رو از این جهان طلب کنید جهان بی نهایت عظیمِ همه ما شایسته رفاه ثروت ارامش زندگی خوب هستیم اگر ابتدا خودمون رو شایسته کنیم پدر و مادر بیولوژیکی شما اگر براتون حقی قائل نشدن خودتون قائل بشید جهان برای شما حق و حقوق قائله پس با درونی کردن که لیاقتت این زندگیه سهمت انقدره این حق رو از خودت دور دیدی و سلب کردی بلندشواجازه نده حقت بسوزه وبقیه بخاطر اینکه تو دل بخواه اون ها زندگی نمی کنی این افکار پوچ و تزریق کنن بهت که تو لایق نیستی قطعا که منظورم بی بندوباری یاهرکار ناشایستی نیست اما کفران نعمت نکنید اگر استعداد دارید توانمندین یا پتانسیل بیشتری دارید ندیدن و استفاده نکردن ازش کفران نعمتِ برای خودت بها بده چقدر از زندگیت گذشته هنوز سر اون پله قبلی هستی یه قدمم برنداشتی حالا ارزوهات دورتر به نظر می رسن چون تکون نخوردی وقتتون و هدر می دید برای بودن تورابطه ای که هیچ احترامی هیچ رشدی هیچ پیشرفتی توش نیست زمان می گذارید تا دیگران از شما بهره ببرند؟ازتوانمندیتون هنرتون مهارتتون خودتون نه!چی براتون موند جز یک فرد داغون تر از قبل و با کلی آسیب؟با تغییروضعیتتون می بینید ادمهایی وارد زندگیتون می شن که قبلا فکر می کردید نیستند لول ادم ها متفاوت می شه انقدر باش نباش پارتنر و خانواده و دوست نباشید شما ادراک دارید شعور دارید ازش استفاده کنید اون ادم ها چقدر برای شما هزینه روانی عاطفی مالی انرژی می کنند که شما می کنید همه هزینه هاتون و متمرکز کنید روی تغیرزندگیتون چالش های هدر رفت انرژی روانیتون و طی روزببینید و برای حذفش اهسته اهسته قدم بردارید تغییر باید اندک اتدک صورت بگیره امیدوارم کمکتون کرده باشه

@limaana

هدف نداری احتمالا

رشته هدف مشخص کن و واسه رسیدن به اون تلاش کن

هرروز ۱۵دقیقه درباره اینکه تو اون رشته دانشجویی یا کار میکنی خیالپردازی داشته باش

اینجوری انگیزه میگیری اینا رو یکی از مشاور کنکورای اسمی میگفت

هدف نداری احتمالارشته هدف مشخص کن و واسه رسیدن به اون تلاش کنهرروز ۱۵دقیقه درباره اینکه تو اون رشته ...

هدفم فرهنگیان و حسابداری هست بله هدف دارم اما میترسم خدایی نکرده قبول نشم اظطراب دارم توی این دوران کنکورم هم نزدیک هست سال اولی هستم 🥺🥲تلاشمو میکنم امیدوارم موفق باشم 🥺😔 این قدر خیال پردازی میکنم که باورت نمیشه نمیدونی تو بزرگترین آرزوی من موفقیت این رشته ها هست توی دنیا جز این دو تا آرزو دیگه هیچی از خدا نمیخوام 🥺 درسم امسال واقعا پیشرفته داشت ولی بازم این آخر سری که داره همه چی به واقعیت نزدیک میشه یعنی کنکورم میترسم نکنه چیزی که دلم میخواد نیاد

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

هدفم فرهنگیان و حسابداری هست بله هدف دارم اما میترسم خدایی نکرده قبول نشم اظطراب دارم توی این دوران ...

نترس منم این ترسیدن گند زده به زندگیم

پس چون هدف داری حله دیگه توکل کن به خدا و درست رو بخون

میگن اگه انسانی یه کاری رو کرده پس همه انسانها میتونن اون کارو بکنن..حالا اینهمه آدم هرسال قبول میشن چرا تو نتونی قبول شی؟ به اونا نگاه کن و اصلا فکر پشت موندن نکن که خیلی سمه💪💪

کار و درس کجا بود بابا بچسب به یه شوهر پولدار تا آخر عمر عشق و حالی

🤣💔نیست

خودم میدونم اگر بود میرفتم

تو چیکار کردی خوندی یا شوهر کردی؟

تلاشتو بکن ک یکسال دیگه همین شرایطو از اول تحربه نکنی

امیدوارم 🥺🥲

بخدا تلاش میکنم

بحث اینه فقط یه ترس بدی بی دلیل گرفتم

درکت میکنم حسن ظن داشته باش و تلاش کگ نتیجه رو به خدا بپسر

امیدوارم که قبول بشم 🥲😍

من نمیدونم چرا اما بی دلیل ترس افتاده توی جونم میترسم میگم نکنه یه وقت اسم نیاد یا چیزی که میخوام نشه 🥺 سال اول کنکورم

ببینید عزیزان شما در هر زمینه ای می تونید موفق بشید اگر قدرتتون رو زیاد کنید این قدرت روانیتون رو ام ...

مرسی چقدر زیبا بود ممنونم بهم امید دادی💙🫂

الهیییی عزیزماصلا ناامید نشوناامیدی بدترین سرعت گیرهبدون اینکه به نتیجه فکر کنی فقط درس بخونگوشی رو ...

😍🥲 چقدر شما مهربونی

امیدوارم امسال اسمم بیاد من سال اول کنکورم یکم مظطرب هستم میگم نکنه چیزی که میخوام نشه من کل سال داشتم زحمت میکشیدم امیدوارم نتیجه بده و حقم ضایع نشه