2777
2789

براساس روایت های موجود در روز ۲۸ ماه محرم سال ۶۱ هجری قمری کاروان اسرای کربلا بعد از طی کیلومترها وارد شهر بعلبک در شمال شرقی کشور امروزی لبنان می شوند.

انتقال اسرای کربلا شامل مردان و زنان در بین شهرهای مختلف از جمله از کربلا به کوفه و سپس تکریت، موصل، تل عفر، نصیبین، تل ابیض، حلب، حماه و بعلبک با توجه به فشارهای روحی به خاطر واقعه کربلا و ناتوانی جسمی به سبب سختی راه و دوران اسارت موجب شد تا حضرت خوله (س) روز ۲۸ محرم از روی شتر به زمین افتاده و در روز بعد از آن به همین خاطر به شهادت برسد.

امام سجاد (ع) یکی از مردان اسیر و حاضر در بین دیگر اسرا به دنبال شهادت ایشان قبر کوچکی را در نزدیکی ورودی شهر تاریخی بعلبک حفر و ضمن دفن حضرت خوله (س) با سه سال سن درختی را نیز در کنار آن برای ماندن اثر و نشان قبر غرس می کند.

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

انقدررراین رو ایت هارودوست دارم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما دلتون خیلی پاک به خاطر اون التماس دعا

محتاجیم ب دعا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دقیقا روایته. توی هیچ کتاب تاریخی نیست

دیروز کنجکاو شدم هرچی سرچ کردم نبود چیزی نمیدونم والا

دقیقا روایته. توی هیچ کتاب تاریخی نیست

عزیزم دقت کن من توضیح دادم راجبش 👇

دلیل بر این نمیشه ایشون وجود نداشته باشن تو اینترنت سرچ کنی عکس حرمش هست و اینم بگم در مورد حضرت رقیه هم تو تاریخ نیومده که امام حسین دختری به این اسم داشتن ولی در واقعیت امام حسین دو تا دختر کوچیک داشتن که یکیشون همین خوله و یکی رقیه من داستان نبش قبر هر دوشون رو دیدم تو یک ویدئو یوتیوب هستش که میگن حضرت خوله چطور قبرش شناسایی شد با نبش قبر به خاطر اینکه فکر کنم جسمشون رو آب بوده و نبش قبر شد و چند تا فیلم هست که حضرت رقیه رو هم نبش قبر کردن اونم به خاطر همین اذیت شدن جسمشون روی آب تو قبرشون بود

پس وجود داشتن هر چند اسماشون تو تاریخ نیومده بعدشم یه جا خوندم میگن به خاطر این اعراب جاهل بوده که دختربچه های امام چون تو سن پایین فوت کردن و ازدواج نکردن و بچه دار نشدن برای همین احتمالا تو تاریخ نیوردن اسمشون رو و فقط حضرت سکینه و فاطمه رو جزو دخترای امام حسین ذکر میکنن چون به گواهی تاریخ اونا زنده موندن بعد کربلا و عمر طولانی کردن و برای همین تو تاریخ اسمشون جزو دخترای امام حسین

نامزدم 💍 علاقه مند به پزشکی 🩺🥼 خسته ام از تقدیر ناخواسته ام.....

دیروز کنجکاو شدم هرچی سرچ کردم نبود چیزی نمیدونم والا

عزیزم من دیدم یک ویدئو تو یوتیوب که علمای لبنان راجب حضرت خوله میگن و اینکه خوله رو نبش قبر کرده بودن خیلی سال پیش به خاطر موندن جسم ایشون روی آب و موقع نبش قبر که احتمالا اون کسی که نبش قبر کرده کشاورز بوده که حضرت خوله به خوابش میاد و خودش و نامش رو معرفی میکنه و میگه جسمش در قبر اذیت شده به خاطر آب و اون کشاورز نبش قبر میکنه و یک دختر کوچیک داخل قبر بوده و بعد ها اونجا رو تبدیل به حرم کردن و ایشون هم کرامات زیادی دارن از زبون لبنانی ها به حدی که به نگین اون شهر معروفه حرم این خاتون چند سال پیش از دیوار حرمشون خون بیرون ریخت حتی تو صدا سیما هم نشون دادن تو اینترنت بزنی میاد فیلمش عزیزم

عزیزم دقت کن من توضیح دادم راجبش 👇 دلیل بر این نمیشه ایشون وجود نداشته باشن تو اینترنت سرچ کنی عکس ...

من تاریخ نویس های شیعه رو قبول دارم که هیچ کدوم تایید نکردن. یوتیوب منبع تاریخی نیست

من تاریخ نویس های شیعه رو قبول دارم که هیچ کدوم تایید نکردن. یوتیوب منبع تاریخی نیست

عزیزم گفتم حضرت رقیه هم تاریخ نویسا تایید نکردن اصلا اسم رقیه تو اسامی دخترای امام حسین نیست ولی خب همه قبولش دارن دلیل بر این نمیشه وجود نداشته باشن حرم خوله هم خیلی خیلی ساله که وجود داره پس این حکم میکنه که ایشون وجود داشتن اصلا از اون درخت هزار ساله کنار حرم مشخصه که اونجا قبر یکی از بچه های امام حسینه

عزیزم گفتم حضرت رقیه هم تاریخ نویسا تایید نکردن اصلا اسم رقیه تو اسامی دخترای امام حسین نیست ولی خب ...

حضرت رقیه توی کتاب خیلی از مورخا اومده . هر کجا درخت بود یعنی امامزاده است؟

حضرت رقیه توی کتاب خیلی از مورخا اومده . هر کجا درخت بود یعنی امامزاده است؟

عزیزم اون درخت هزار سالش از عکسش هم معلومه هزار سال داره درخته بعد گفتم کرامات داره این حرم مثل قضیه خونی که روی دیوار حرم بود چندین سال پیش اونم تو عاشورا فکر میکنی بازم همه اینا الکی هست ؟ و اینم بگم کاروان زن و کودک که به اسارت بودن توی مسیر از کربلا به شام اونم با اون همه سختی شکنجه و تشنگی و گرسنگی تو اون گرمای آتشین بنظرت کسی فوت نکرده تو این مسیر ؟

حضرت رقیه هم درسته بعد دیدن سر پدرش دید فوت کرد اما بیشترین دلیل هم به خاطر همین شکنجه ها و سختی های راه هم بوده علت فوتش چون یک کودک نمیتونه این همه تحمل داشته باشه

شایدم کسایی ام بودن مثل خوله فوت کردن تو این مسیر