2777
2789

همکلاسیامو میگم ارزشی برای جواب دادن بهم نمیزارن مثلا اگر یه بار متوجه شدم وقتی رفتم پی وی یکی از همکلاسیام از درس پرسیدم خیلی دیر جواب داد و یه بار راجب یه موضوع غیر درسی مث تبریک تولدش اینا بود زود جواب داد بعد دیدم اتفاقی نیست کلا اینجوریه که هرچی دوست داره سین میزنه

😐🫤

بقیه هم خیلی دیر جواب میدن تقریبا

از دوران مدرسه هم همین بودن کلا کسی باهام دوست نمیشد اگر میشد دوست جدید پیدا میکرد میرفت و من فقط از این همه سال مدرسه یه دوست سال نهم پیدا کردم و از دانشگاه هیچی

چون محل نزاشتن منم مجبور شدم تنها بگردم تو دانشگاه منظورم از بی محلیا همین رفتارایی که یه نمونشو گفتم خلاصه کسی زیاد نمیاد سمتم اگرم بیاد بر میگرده

علتشم نمیدونم چرا کلا معما بزرگیه تو زندگیم و حقیقتا پذیرفتم دیگه عادت کردم به تنهایی

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

واقعیتش منم پیام رو معمولا دیر جواب میدم یا اصلا جواب نمیدم.. کار ضرروی باشه زنگ میزنن.. بین دوستامم یکی دونفر هستن که اینجوری هستن ولی دلخور نشدم تاحالا چون مهم نیست خب.. شاید اونا متوجه دلخوری تو نسبت به این موضوع نشدن

لطفا لایک نکنیییییید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا نمیدونم . من ک با همه دوستام قطع رابطه کردم

رفتار خوبی باهام داشتن من

حوصلشونو نداشتم

کلا ب نظرم تنهایی بهتره

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

منم همین بودم.خودت رو اذیت نکن دنیاتون متفاوته

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

به عنوان کسی که تو دانشگاه محبوبیت داش بهت میگم،از دخترای دانشگاه دوست و رفیق درنمیاد هیچ،بهت ضربه هم میزنن پاش بیفته😂

همون بهتر تنها بگردی

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

واقعیتش منم پیام رو معمولا دیر جواب میدم یا اصلا جواب نمیدم.. کار ضرروی باشه زنگ میزنن.. بین دوستامم ...

دلیلت واسه اینکار چیه واقعا میشه بگی کنجکاوم ببینم چرا یسریا اینجورین

فحش جدید=زنیکه پیاز

یعنی منم جواب تلفن و پیام دوستام نمیدم ناراحت میشن؟

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

یعنی منم جواب تلفن و پیام دوستام نمیدم ناراحت میشن؟

ببین آخه مثلا انلاین هی پیام میزاره تو گروه ها چنلش ولی زورش میاد سین بزنه بابا ۴ روزه 😐

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

دلیلت واسه اینکار چیه واقعا میشه بگی کنجکاوم ببینم چرا یسریا اینجورین

نمیبینم چون.. پیام هارو معمولا چک نمیکنم.. یا اگه نوتیفش اومد و ببینم ضروری نیست و بعدا میتونم جواب بدم بعدا جواب میدم.. نه اینکه اون شخص برام مهم نباشه

لطفا لایک نکنیییییید

بهله جو بخور بخور

کلا دانشجوهایی که کمبود دارن خیلی زیرآب زنن

تو هر حوزه ای

مثلا من یادمه یکیشون که مثلا دوست صمیمی من بود،آیدی و شماره منو داد به پسری که اصلا دوس نداشتم نزدیکم بشه

و من اون موقع با همسرم دوست بودم

خب به جز شر درست کردن هدفش چی بوده؟

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

نمیبینم چون.. پیام هارو معمولا چک نمیکنم.. یا اگه نوتیفش اومد و ببینم ضروری نیست و بعدا میتونم جواب ...

واقعا یعنی برات مهم نیست بنظرم من خودمم خب اکثرا سین میزنم جواب نمیدم از من سمی تره😂😂 ولی خب واقعا اینجورم که طرف برام مهم نییت چه فکری بکنه

فحش جدید=زنیکه پیاز