2777
2789

میخوایید سر کنید؟ نیاز جتسی اتونو چجور رفع میکنید؟ یا تنهایی تو پیری انون کسی نیاد یه لیوان اب دستتون بده چی؟

مفصلع

نمیخوام

ولی بخوامم راه برگشت ندارم

زندگی محددم هسن بچه ۲ساله دارم ۴۱ سالمه

صرف سن وبچه ن

کلا باز نابود میشم از تغییر از خیلی چیزها

وابستگی باز خونواده خودمو ندا

شتن ها

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یه متاهلم که همین الان هم اسم همسر فقط روی سرمه ، درواقع نبودنش بهتره .....

حس جنسیم که ارضا نمیشه اصلا، بچه دارهم که نشدیم ، عشق و محبت خاصی هم بهم نداریم تا پیری. هم هزاراتفاق میوفته شاید اصلا جدابشیم .درکل ازدواج خوب خوبه وگرنه مجردی ارزشمندتره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چند سالتونه؟

من میگم تمرکز نباید رو شوهر کردن باشه باید رو موفقیت شغل و پول درآوردن باشه اگه کنارش موقعیت خوب بود ازدواج کنی اگه نه صد سال ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردنه

آدم باید از تجربه دیگران استفاده کنه

اینجا تا دهن باز کنی میگن عه خودت ازدواج کردی که

خب هر جور هر کی راحته!!!

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من مردای کمی دیدم که از ازدواج خودشون پشیمون باشن دیدم ولی کم ولی اکثرا مردا میگن کنار زن و بچم یع معنای دارن وقتی نیستن نمیدونم هدف زندگیمون چیه

ولی در تعجبم اکثر خانوم های این سایت ناراضی هستن

چ طرز فکر اشتباهی

کسی تو پیری لیوان اب دستمون بده !

هرگز ک نده از تشنگی میمیرم

نیاز جنسی ! زن تا جای ک من خودم زنم میفهمم نیاز روحیه ک تا از نیاز روحی سیر نباشه اصلا ب جنسی نمیرسه ک بخواد تامین بکنه یا نه !

ازدواج اشتباه یعنی ریدن ب تیاز روحی ! وسیله جنسی زکی دیگه شدن پیییییر شدن فرسوده شدن نا بود شدن اولین چیزی ک از یه ازدواج اشتباه ارزو کنی مرگه ! ادم از تنهایی افسردگی بگیره خیلی بهتره تا از ازدواج اشتباه دلمردگی میگیره

ادم حیوون خونگی بگیره بهتره ثوابش بیشتره تا اینکه عنرشو با ادم حیوان صفت ب گند بکشونه

الان شوهر دارم پراز نیاز عاطفی ام

انقد کخودمو نوازش میکنم وهرشب گریه

شوهرم سردوخشک

حرفمو کلی میزنم تو تاپیکا بعد خیلیا ریپلای میزنن میپرن ب ادم جواب اصلا نمیدم انقد فشاری میشن ک هی تاپیک میزنن جدا تگم میکنن بازم محل نمیذارم وجواب نمیدم دیونه میشن وای چقد بیکارین😂😂🙏🏻

دخترا اگر خانواده خوب و ازادی و استقلال مالی دارید بیخود خودتون رو درگیر ازدواج نکنید

پر کردن تنهایی با دوست پسر و .... هم میشه نگران نباشید

ازدواج فقط واسه دخترایی که خانواده خوبی ندارن یا ازادی ندارن اونم از نوع آگاهاااااانه اش توصیه میشه

چ طرز فکر اشتباهی کسی تو پیری لیوان اب دستمون بده ! هرگز ک نده از تشنگی میمیرم نیاز جنسی ! ز ...

حالا یکسریا تو پیری چشمشون بچه بچس!!!

میگن بچه چند تا باشه موقع پیری یکی خسته نشه!!

تو پیری فقط به پرستار نیازه !!!

لطفا دردسر نباشیم برای بچه هامون

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

شما تا گیر ی ازدواج بد نیفتی درک نمیکنی که مجردی چقد خوبه.. امیدوارم هیچوقت هم نفهمی.. دم پیری هم اگه قرار بود همه با ازدواج لیوان بدن دستشون این همه آدم تو خونه سالمندان نمیرفتن

لطفا لایک نکنیییییید