2777
2789

اینو بگم مامانم طلاق گرفته رفته ک نگین چرا مامانت چیزی نمیگه

یه چیزی میگین من حرص نخورم و ولش کنم دیگه؟

پددبزرگ و مادربزرگم همه پولا بابامو میکشن

مادربزرگم دعا گرفته کارت بابامو میگیره شکلات و...بخره برا مراسم پول چای و باقی چیزا

الان من پول بخوام برا من پول نداره بخدا نداره

ولی برا اونا باید کلیه بفروشه بده بهشون

عموهام از بابام پول قرض میگیرن وقتی بابام به نداری و نکبتی میفته میگه پولمو پس بدین مادربزرگم محشر به پا میکنه بقیه پسرام ندارن دستشون خالیه نگو بهشون

اگه جایی بخوان برن زنگ میزنن باید بابام هرجا هست خودشو برسونه اونارو ببره من دیدم پشت تلفن مثل سگ رفتار میکنن رسول کجایی؟ پس بیا مارو ببر فلان جا زود باش

همیشه هم طلبکارن عوضیا دربدرا

ختم انعام گرفتن خونه مادربزرگم به ولله قسم به این محرم همه هزینه ها بابابام بود جلو مردم و همه افراد فامیل گفتن ختم انعام مال خودمونه هرکی از در خارج میشد به پدربزرگ و مادربزرگم میگفت قبول باشه خدانگهدار

میخواستیم خونه بفروشیم بریم ازاین شهر و استان جای دیگه باشیم

مادربزرگم اومد وسط کوچه گریه زاری و داد هوار که نرید شما این خونه رو باسختی ساختید چرا برید من نمیزارم بفروشین ( زنیکه دلش برا بابام نسوخته ترسیده کارگر و برده ش بره )

بابام خونمون وسایل کار و تعمیرگاه و ..هست یه روز دیدم یکی کلید انداخت اومد تو خونه دیدم مادربزرگم با عمه م اومدن خ راحت از کارگاه چند تا وسیله برداشتن بدون اینکه وارد خونه بشن ریلکس رفتن بیرون

بابامن که دهن بین بود اما این مادربزرگم انقد بد مامانمو گفت از چشم بابام انداختش ( از دختر عمه ۱۲ ساله م حرف کشیدم)

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

و و و و و و و و و و خیلی کارای دیگه از حوصله خارجه براتون تعریف کنم

فقط میپرسم ایا این پدربزرگ مادربزرگم انشالله وقتی رفتن اونور تو گور راحتن؟؟

این گور نمیلرزه دوتا موجود شیطانی و پست تو خودش جاداد

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

من تحمل ندارم این رفتارا رو ببینم نمیرم خونه مادربزرگم

خانواده بابام خیلی آدمای بدی هستن توروخدا چرا اسلام گفته احترام به پدر مادر واجبه؟

مادربزرگم یک شیطان واقعیه😔 حتی تمام همسایه ها جاری هاش و هرکسی که میشناسم ازش میترسن

میگن نباید سر به سر این زن گذاشت خدارو نمیشناسه

۸ تا عمودارم به ولله قسم به روشنی روز قسم تمام خر حمالیا و کارا گردن بابا منه

امروز زنگ زدن بیا برو فلان کارو کن بابام گفت من الان کار دارم

پدربزرگم بیخود کردی که کار داری و تلفنو رو بابام قطع میکنن قهر میکنن

بابام بغض گلوشو گرفت گفت همه کارا مسئولیتا گردن میندازن گردن منه یک نفر چرا همه کارا رو من باید بکنم

بابام میره کار میکنه به زور پولاشو ازش میگیرن میان خونمون حالت انتخابی وسایل مربوط به کار و تعمیرگاه که مال بابامه بدون اجازه و زور زور برمیدارن میبرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام ۳ ماه قهر کرد باهاشون عموهام زنگ میزدن قلبم شکست بابابام اینطوری حرف مبزدن( حالا دیگه برای ما آدم شدی؟ خانواده زنتو آدم حساب میکنی باهاشون مراوده میکنی؟ میزنم نابودت میکنم که نمیای بری کارا بابا اینارو انجام بدی یجور روزگارت سیاه میکنیم نفهمی قهر کردن با پدر مادر یعنی چه)

پدر مادرم دارن جداشدن هرموقع بابام به حرف مادرش گوش میده یعنی زور و زور ازش پول میگیره

راستی نگفتم تاکسی تلفنی همیشگیشونه میبره میاره

اگه گوش نکنه

مادربزرگم میاد بامادرم خوب میشه و بیرون میبنه ش میگه تو زن خوبی بودی حیف از تو

ولی وقتی با بابام خوب میشه با مامان من قهر میکنه و پشتش بد میگه

زنیکه کثیف خبیث زندگی مامان بابامم همین بهم زد

جریانش مفصله

فقط خداازش نگذره

بابات باید جدی برخورد کنه منظورم دعوا درگیری نیست بگه من ندارم و نیستم نه مالی نه جانی دیگه با من کار نداشته باشید تمام باهاش حرف بزن بگو بابا دارن ازت سواستفاده می کنن و بعد به ریشت میخندن بنده خدا

دلت برای کسی نسوزه چون اگر کسی دوبار اعتماد کرد و ضربه خورد ، دفعه سوم مقصر خودشه

از این حرفا زیاد نیاز دارم بشنوم

دارم آب میشم واسه بابام ولی انگار قابل تغییر نیست

خودش از شرایطش زجر میکشه اما انگار راه درستو نمیدونه

من راهنمایی میکنم به حرفم گوش نمیکنه مثل یک بچه بامن لجبازی میکنه

بابات باید جدی برخورد کنه منظورم دعوا درگیری نیست بگه من ندارم و نیستم نه مالی نه جانی دیگه با من کا ...

خودش متوجه هست بارها به دروغ و کلک متوسل شده که من ندارم نمیتونم

بخدا به زور کارتاشو میگیرن میدونب چجوری؟

با رفتارای سمی شون پدربزرگم یجوری اخم میکنه گریه ت میگیره

مادربزرگم مدام نیش کنایه

بابا منم مهرطلبه دست بردار این پدر مادر سمی نیست

تنها راه نجاتتون اینه که مامان بزرگت بمیره شاید تلخ باشه برات ولی حقیقت ه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم یک ایل و تبار و خاندان راحت میشن از دستش

انشالله قسمت و روزیش

یعنی همه ی مردم از این پیرزن یک بارو ضربه خوردن

دقیقا معلومه مامانت چرا طلاق گرفته... مگه این خانواده شوهرو میشه تحمل کرد😑

مامان بدبختم انقد مظلوم بود

بابام تمام اعصاب خوردیا تروماها طرحواره ها عقده هاشون میومد سر مامان من خالی میکرد

داد بیداد کتک پشت کتک

خب تو پولاشو بریز توو کارت خودت خورد خورد ازش بکش نذار پول دستش بمونه

اصلا این اجازه رو نداره

اگه اینکارو کنه متهم میشه به میری به دخترت پولاتو میدی؟

تو مرد نیستی تو حالیت نیست که پول نباید دست زن باشه

اصلا آدما وحشتناکی ان

اصلا این اجازه رو نداره اگه اینکارو کنه متهم میشه به میری به دخترت پولاتو میدی؟تو مرد نیستی تو حالیت ...

مگه بابات نمیتونه خونه جدا داشته باشه و ازشون دور شه؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸