2777
2789
عنوان

زبان خواندن از نظر مردم

75 بازدید | 10 پست

جالبه! هر کی بخواد یه زبان خارجی مثل فرانسوی و... یاد بگیره مردم این حرفا رو میزنن:

چرا پولتو هدر میدی؟ آخه زبان برای تو نون و پنیر میشه؟ به چه دردت میخوره؟آخه یاد بگیری که چی بشه.

اگه هم بگیم میخوایم معلم زبان شیم به این دلیل میخونیم:

میگن آخع کی میاد یاد بگیره؟ آخه برای چی یاد بگیرن؟پول بدن که زبان یاد بگیرن؟ ....

اما اگه کسی بگه معلم زبان انگلیسی میشم این حرفا رو نمیزنن. چون در ذهن عوام این جوری شکل گرفته شده که طرف میره تو مدارس تدریس میکنه حقوقشم میگیره کار دولتیه. با اینکه شاید طرف تو مدادس دولتی تدریس نکنه و تو آموزشگاه های خصوصی تدریس کنه.

و چون زبان هایی به جز عربی و انگلیسی تدریس نمیشن تو مدارس، از نظر ملت معلم شدن برای این زبان هایی به غیر عربی و انگلیسی کار بیهوده و پوچی هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی به نظر من کسایی که چندتا زبان دارن خیلی باکلاسن و لولشون بالاترهمیشه بپرسم چه زبانی میخونی ؟ کنج ...

شاید از نظر شما حرف مردم مهم نباشه. اما من تو خصلتم اینه که بیشتر، کاری انجام بدم مردم حسودی کنن.

بله از نظر بنده هم.

کرهای

من دارم برای کنکور زبان میخونم( دانشگاه تاپ میخوام وگرنه بدون کنکور هم میشه آزاد رفت) میخوام زبان انگلیسی بخونم و تو دوران دانشگاه زبان سوم هم یاد بگیرم ...

از نزدیک ترین افراد خانواده مثل بابام گرفته

تا هر فامیلی که خودش احتمالا زبان مدرسه رو به زور پاس کرده همین حرفارو میزنه😂 از ی جایی به بعد عادت میکنی برات تکراری میشه این حرفا

من دارم برای کنکور زبان میخونم( دانشگاه تاپ میخوام وگرنه بدون کنکور هم میشه آزاد رفت) میخوام زبان ان ...

بله ولی برای منی که بیشتر کارایی که میکنم به این دلیله که حسودی ملت رو بیشتر کنم، این مدل ها باعث میشه جوری فکر کنم که انگار عقبم از جانعه