2777
2789
عنوان

😭 شوهرم هنوز زن سابقشو دوست داره غیرتی هم میشه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4735 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چتد وقت ی بار ک میووردش خونمون ک شوهرم ببینتش من خودم پیش دستی کردم گفتم شمارمو میدم کاری بود زنگ بز ...

به نظرم که ربطی به دوست داشتن زنه نداره نمیخواد بچه زیر دست ناپدری بزرگ شه چیز دیگ ازش دیدی؟

خودت ازدواج اولت بود؟ تو که انقد توی این رابطه از همه چی میترسی از بودن بچه از حرف زدن زنه با شوهرت چرا قبول کردی سخت نیست

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

من آتیش گرفتم زنگ زدم هرچی از دهنم دراومد ب شوهرم گفتم ک ب توچه هر غلطی میخواد بکنه، شوهرمم گفت من ک ...

تو خودت به خانومه گفتی از این به بعد به من زنگ بزن برای آوردنو بردنش با من هماهنگ کن که دیگه به شوهرت تلفن نزنه بعد مادرت میگه میخواد زندگیتونو خراب کنه چه حرفا

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

من آتیش گرفتم زنگ زدم هرچی از دهنم دراومد ب شوهرم گفتم ک ب توچه هر غلطی میخواد بکنه، شوهرمم گفت من ک ...

کجاش زنشو دوسداره😐 اصلا همچین برداشتی نکن

اون بخاطر بچش میگه در ضمن دیگه جوابشو نده چون تو شیشه هم بکنیش اخرش به شوهرت زنگ میزنه واسه دیدن بچه. بنابراین گول حرفاشو نخور مادرت راست میگه نذار زندگیتو بپاشونه زرنگ نیستی زرنگ باش

تو خودت به خانومه گفتی از این به بعد به من زنگ بزن برای آوردنو بردنش با من هماهنگ کن که دیگه به شوهر ...

میگه این حرفا رو ب تو میزنه بیوفتیم ب جون شوهرت نکه چشمش دنبال شوهرم باشه

خب پس دیگه جوابشو نده بزار برای بچه با شوهرت صحبت کنه تو هم بگو از اول بهت گفتم مسئولیت نمیپذیرم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

از شوهرت واقعیت ماجرا رو بپرس.

شوهرت نمیخواد بچه زیر دست ناپدری بیفته،ببین میتونی خودت بچه رو نگه داری اگر شوهرت بخواد بچه رو بیاره پیش خودش یا نه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اگر شوهرت همچین حرفی زده باشه علتش رو بپرس ازش،زمانی میتونی بگی میخواد اختلاف بندازه بین شما که حرفش دروغ باشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عاشق شدم

بچه چند سالشه

چرا نمیتونی دوسش داشته باشی؟گناه داره من جات بودم با آغوش باز قبولش میکردم از محبت سیرابش میکردم اینجوری پیش شوهرتم بیشتر عزیز میشی

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند