2777
2789

وسط این همه غصه فقط اینو کم داشتم ، بعد از جدایشون با اینکه بچه کوچیک بود ولی شوهرم ندادش ب مادرش ک اذیتش کنه هزارتا دلیل جور کرد ک زنه صلاحیت نداره و فلان پبش خودش بود تا با من آشنا شد ، خواستیم ازدواج کنیم شرط کردم من بچه رو نمیخوام همه هم گفتن چقدر بدجنسی و فلان ولی بهترین کار رو کردم ک بجای اینکه بچه تو خونه ما باشه و اذیتش کنم و خودم اذیت شم فرستادمش پیش مادرش و میدونستمم مامانش دنبالش بوده شوهرم نمیداده بهش کلی هم زنه ازم تشکر کرد، بقیش پست بعد میگم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چتد وقت ی بار ک میووردش خونمون ک شوهرم ببینتش من خودم پیش دستی کردم گفتم شمارمو میدم کاری بود زنگ بزن زنگ بزنم بیای ببریش اینا ک ب شوهرم زنگ نزنه، خلاصه گذشت گذشت امروز دیدم زنگ زده میگه من میخوام ازدواج کنم ب گوش شوهرت رسیده گفته بخدا بچه رو ازت میگیرم و اینا

چتد وقت ی بار ک میووردش خونمون ک شوهرم ببینتش من خودم پیش دستی کردم گفتم شمارمو میدم کاری بود زنگ بز ...

من آتیش گرفتم زنگ زدم هرچی از دهنم دراومد ب شوهرم گفتم ک ب توچه هر غلطی میخواد بکنه، شوهرمم گفت من کاری ب اون ندارم اختیار بچمون دارم نمیخوام زیر دست یکی دیگه بزرگ شه ، مامانمم میگه این زنه ب تو زنگ میزنه تحریک کنه زندگیتو خراب کنه شوهرت واسه بچه میگه، ولی من میدونم زنه رو دوست داره

چتد وقت ی بار ک میووردش خونمون ک شوهرم ببینتش من خودم پیش دستی کردم گفتم شمارمو میدم کاری بود زنگ بز ...

بچه دختره یا پسر؟

شاید برای بچه نگرانه

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه