2777
2789
عنوان

شوهرم من درآمدش در ماه بالای صد ملیون ه ولی خودمم جر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 44 پست

کلاسای مختلف ثبت نام کن وسیله سفارش بده تغییر دکوراسیون بده با دوستات برو بیرون و برو کمپ مسافرت ببرش زیر قسط وام بگو خونه بخریم ک نتونه بده با حرف زدن درست نشده بگو من باید راضی باشم تا پولی ک کمک میکنی حلال باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نسبت به درآمدش!؟

اونو نمیدونم.

اگه خرجت زیاده حق داری اگه خرجت کمه خوبه

من خودم خیلی کارارو نمیکنم و این مقداری که میگی ماهانه برام کفایت میکنه.

یه جا گفتی لباسات هم میگه از همین پولا بردار.

خب اشکالش چیه؟

یعنی مثلا کارتت خالی باشه دیگه برات خرج نمیکنه میگه ماه بعدی زدم به حسابت بخر؟؟ اگه اینطوریه خوب نیست.

اما خب دیگه مگه نباید لباس بخره برات؟ همون پولشو میزنه به کارتت دیگه. که راحت باشی و بهش نگی میخوام فلان کارو کنم پول بده.

بعد تو برای چی نگهشون میداری؟ برو باهاشون النگو گردنبند بخر. وقتی طلاشون کنی کارتت خالی باشه خب اونم برای لباس و رنگ مو خرج میکنه. نمیکنه یعنی؟

درست نمیشه غصه بخور

همون ده تومن برو خرید باهاش تموم شه بعدش بگو چیه این اخه،یه شومیز دوتومن شلوار سیلک دو ونیم،صندل دوونیم،کیف یک ونیم،شال یه تومن،ضدافتاب فوم آبرسان کرم دست شامپو دندونپزشکی مکمل آرایشگاه چی پس،لوازم ارایش

خیلی سخته خدابهت صبربده اگر میتونی باحرف اینکه دیگه باهاش همخوابی نمیکنی بروجلوشایدبیشتربهت داد یااگرازاین مرداست که بری بیرون چیزی ببینی بخره رفتی بیرون بگوازاین خوشم اومده بخربرام.یااگرمنطقیه بشین باهاش حرف بزن بگوکمه۲۰تومن بده فقط یه توصیه خواهرانه پولاتوجمع کن هرازچندگاهی طلابخربرای پس اندازیادت نره باوحودهمچین شوهری حتماهرجورشده پس اندازکن منم نکردم وعین چی پشیمونم

بزار خرج کنه خانوادش هست دیگه .توام سعی به خاطر خرح کردن به خانوادش زیاد باهاش دعوا نکن زبان بازی بکن یه جوری قانع کن که ۱۰ تومان نمی رسه خرج مخارج خودتو بهش،توضیح بده شاید بیشتر بهت بده

سلام.اگه درامدش حدود صد تومنه ده تومن به شما می ده.خیلی خوبه.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

میگم یارانه بالای ۱۰۰ میلیونه؟؟؟؟

چه خوب والا

چون خودت توی تاپیکهات گفتی درآمدی جز یارانه ندارین!

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️