2777
2789
عنوان

کنکوریم لطفا حرفام رو بشنوین

161 بازدید | 27 پست

امسال سال چهارم پشت کنکوریمه تا قبل جنگ اوکی بود بعدش دیگ نتونستم برم کتابخونه افت کردم الان چند روزه به شدت استرس دارم و چیزی نمیتونم بخورم اصلا انگار آتیشه هرکار میکنم خاموش نمیشه میدونم امسالم خراب میکنم هیچ استعدادی ندارم نه زبان بلدم دانشجو پیام نورم هستم اما نرفتم چون نه از رشتم نه دانشگاهم خوشم نمیاد خانوادمو خیلی اذیت کردم امسال همشون خطو نشان میکشیدن اگه قبول نشی فلان میکنیم یکی میگفت باید ازدواج کنی تک این حالم دوست دارم باهاشون صحبت کنم چون فقط اونا میتونن آرومم کنن ولی نمیتونم چیزی بگم چون درک نمیکنن ک چقدر حالم بده و یه مشکل به مشکلاتشون اضافه میکنم الان۲۲سالمه هیچ درآمدی نداشتم هیچ کار خاصی نکردم فقط هزینه تراشیدم الانم میخوام درس بخونم تا تاجایی ک میتونم رتبه بهتری بیارم ولی استرس نمیزاره من تنهام و کسی پیشم نیست یعنی خانوادم برای درس خوندن خونه مستقل بهم دادن (ای کاش اصلا نمیدادن و تو خونه خودمون میموندم هرچی میکشم از اینه)هروقت ک بعد کنکورم نتیجه خوبی نمیگرفتم تا ماه ها سرکوفت میشنیدم ک آره رفتی اونجا خوردی خوابیدی ولی بخدا من چهار ساله زندگی نکردم تو این خونه همش ناراحتی همش استرس ولی فک میکنن من لذت میبردم

الانم فکر میکردم ک برای سال پنجم بمونم و از تابستون شروع کنم ولی من دیگ توان حرف شنیدن ندارم باید برم دانشگاه دولتی با اینکه میدونم اگه رشته غیر مرتبط برم قطعا رشتمو دوست نخواهم داشت از این طرفم دیگ نمیتونم کنکور بدم ولی مجبورم تورو خدا بگین چیکار کنم ک استرسم قط بشه بجای خانوادم یکم شما دلداریم بدین اونا ک از وضع من خبر ندارن💔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سه بار کنکور دادمتهش انتخاب رشته کردم و رفتم چون توانایی کنکور رو دیگه نداشتم

چه رشته ای رفتین

من توانایی شو در خودم میبینم ولی بخاطر خانوادم تحمل ندارم😭البته حق میدم بهشون تو سخت ترین شرایط زندگی منو حمایت کردن

وضعت در چه حدیه چه رشته ای رو میخوای؟

الان که هنوز چیزی تموم نشده فقط ی امتحان دینی بوده

کلییی امتحان مونده به اضافه کنکور

به سال بعد فکر نکن اروم باش مدیتیشن کن

امسال تمومش کن

کاربری به دختر داییم واگذار شده مارنی دیگه نمیاد اینجا🙃

اول اینکه خواسته دلتو محکم و قاطعانه و ردرو بگو فیس تو فیس ....همه اینا که گفتی به مهربونترین و راحترین فرد خانوادت درمیون بزار ...نگران هم نباش بگو دولتی میخام بخونم درکنار شما نه اینکه تنهام بزارید باچیزی که علاقه ندارم دستوپا بزنم

وضعت در چه حدیه چه رشته ای رو میخوای؟الان که هنوز چیزی تموم نشده فقط ی امتحان دینی بودهکلییی امتحان ...

برا نهایی ها اصلا چیزی بلد نیستم قبلا فقط چند درس دینی و فارسی و زیست خوندم برا کنکور زیست پایه و شیمی پایه خوندم

عزیزم تو این همه ماه خوب پیش اومدی این جنگ روی همه تاثیر گذاشت روی بقیه کنکوریا. من خودم آذر ماه یه آزمون مهم دارم ولی این جنگ لعنتی منو هم از برنامه هام عقب انداخت. چند روز پیش که شنیدم دوباره به جنوب حمله کرده ناخودآگاه گریه کردم و گفتم این وضعیت تا کی ادامه داره. این بلاتکلیفی و رنج و عذاب 😔

من که خودمو کارامو سپردم به خدا و امام زمان. تازه میخوام استارت بزنم بخونم وانگار توکل کردن به خدا دلگرمی میده بهم و مطمئن تر که راهم همواره و میتونم از پسش بربیام.

نمیدونم درک میکنی حرفامو یا نه اما بدون منم مثل توام از شدت اضطراب و بلاتکلیفی پرش چشم گرفتم. شبا نمیتونم بخوابم. زندگیم ریخته بهم اما یه جایی باید بیخیال اطراف شد و بسم الله گفت و رو هدف متمرکز شد. هرچی بخواد بشه، بشه مهم نیست و من دلگرمم به خدا و مطمئنم خودش هوای من بندشو داره. اونی که راهو جلو پام گذاشته حتما برام هموارش میکنه

بلوچ 🤍

اول اینکه خواسته دلتو محکم و قاطعانه و ردرو بگو فیس تو فیس ....همه اینا که گفتی به مهربونترین و راحت ...

درک نمیکنن صمیمی ترین فقط مامانمه ک جرعت نمیکنم چیزی بگم اصلا روم نمیشه البته دامادمونم هست اونم خیلی زحمتمو کشید ولی روم نمیشه به اونم چیزی بگم

چه رشته ای رفتین من توانایی شو در خودم میبینم ولی بخاطر خانوادم تحمل ندارم😭البته حق میدم بهشون تو س ...

پرستاری

منم توانایی داشتم حوصله نداشتم فشار کنکور زیاده واقعا

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...