2777
2789

یه دختره هست سطح خانوادگی به شدت پایین جوری که خاله هاش مادرش شهره هستند به ببخشید خرا...بی .تو درمانگاه سر محل کار میکرد یک بارم سرمم رو خراب کرد رگمو نتونست پیدا کنه سرمم حیف شد پول نگرفت اما خب سرم دیگه قابل استفاده نبود ازش پرسیدم درس خوندی گفت اره دانشجو پزشکی دانشگاه شهید بهشتی ام گفتم اوکی موفق باشی.

بعد این بیست چهارساعت اونجا بود بعد من شک کردم اخه دانشجو پزشکی دیدم حتی وقت نداشت سرشو بخارونه میوه شو مادرش پوست میگرفت این دائما اونجا بود .

الانم دیدم یه پیج زده خودشو دکتر فلانی معرفی کرده ژل فیلر بوتاکس تبلیغ میکنه و بلاگری میکنه مثلا ژل سی سی فلان قدر فیلر فلان قیمت راستش اصلا باورم نشد پزشک باشه احساس میگه رفته این دوره های دستیار پزشکی خدا عالمه واقعا اینا به ملت دروغ میگن به خودشون چی تو تنهایی خودش ناراحتنیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمشو سرچ کن تو سایت نظام پزشکی

اگر نباشه اسمش تو سایت

گزارشش رو بده

کارش خیلی ریسکی و خطر ناکه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.(مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشه و از قبل اطلاع داده شده باشه.)

حالا وقت سر خاروندن که دلیل نیست

وااااا دانشجو پزشکی وااااقعا وقت نداره مخصوصا سال اول من دختر عموم میخوند به خدا میگفت حمام به زر میرم مادرش میگفت دائما سرش تو درسه

خودتم کم بیکار نیستی که رفتی تو نخ این بدبخت

ولشکن چه کاری از دستت برمیاد؟پس بیخیال

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

نه بابا من دانشجو پزشکی دیدم بیکار بی عار

دقیقا

الهه عشق ابدی ام خیر سرش دانشجو پزشکیه

همش تو درو دیواره

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

منم ی دوستی دارم چون ی ترم تو اوکراین پزشکی خونده بود و بعد جنگ شد و برگشت ایران با اینکه سه سال از اون قضیه میگذره و دارن آزاد زبان میخونن بیوش زده پزشکی.. فقط هم به دکترا ریکوئست میده و با دکترا اوکی میشه

لطفا لایک نکنیییییید