2777
2789

شوهرش مریض شده بود بهم گفت تو حسودی میکنی بهش خیره شدی چشمش زدی ازم کوچیکتره قبل من ازدواج کرده من ازدواج نکردم بعد شب خونه مون بودن حتی یک ثانیه چیه نه نگاهشون کردم نه حتی حرف زدم باهاشون بعدم رفتم تو اتاقم الان بادعوا زنگ زده به اون یکی خواهرم منو فحش داده که من اینجوری رفتار کردم باهاشون و خداحافظی نکردم، فک کنم برا شوهرش تعریف نکرده حرفاشو،کارم درست بود آره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم بودم همین رفتارو باهاش میکردم

تاپیک قبلت یادمه

خوب کردی حالا شوهرش چ تحفه ای بود ک شما چشمش کنی اصلا شرم نکرد بهت اینجوری گفت

والا اصلا محلشون نده

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

صد البته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ینی چی اخ چشش زدی عجب ادمایی هستن . بشینی بازم میگه چش زدی عجیبه

میگه چون خودت شوهر نداری چشم دیدن خوشبختی منو نداری بخدا قسم هرگز دلم نخواسته زندگیش از هم بپاشه حتی الانم با این حرفاش هرگز دلم نمیخواد زندگیش خراب بشه

تو همونی بودی که خواهرت بهت گفته چون خوب نیستی کسی نگرفتت؟ و فکر میکنه به شوهرش حسودی میکنی ؟اگه همونی که خیلیم کار خوبی کردی.. خواهرت هم خییییلی پرروعه

لطفا لایک نکنیییییید