2777
2789
عنوان

هستید داستان کات کردنمو بگم⁉️

323 بازدید | 46 پست

میشه من تعریف کنم شما اخرسر قضاوت کنید؟

شب و روز ندارم اشتها ندارم

همش غکر میکنم تقصیر منه

ببینید مشکلات ما تقریبا از دی ماه شروع شد

وقتی دانشگاه ها مجازی شد و ایشون رفتن شهر خودشون

منم یکی از خیلی نزدیکانم همون موقع فوت شده بود، خالم سکته کرد عمم فوت شد کارم کساد بود، پارتنرمم که دور بود بعد یه خورده ناراحت بودم.. بعد این هی گیر میداد عکس بده، از خودت عکس بگیر من اصلا حوصله نداشتم

وقتی خالم سکته کرد ، با حانواده همون شب من خیلی بحث کردم و خب حالم اصلا خوب نبود، شب که به ایشون زنگ زدم خیلی ناراحت بود الکی، جوابمو سرد میداد، منم قطع کردم گغتم میبینی حالم بده چرا بدترش میکنی خب که سر این رابطه رو کات کرد، بهم فحشای بد داد، توهین کرد، تهمت زد، خیلی خیلی خرفای زشتی زد

این دعوا تا کات واقعی که فحش بده دقیقا یک هفته طول کشید و من هی داشتم تلاش میکردم رابطه رو درست کنم

اصلا حالم خوب نبود

خلاصه کات کردیم و دوماه کاتمون طول کشید که دقیقا سر روز تولدش اومد شهر ما و به من پیام داد

خب بیایید پیام بعدی

بعد دقیقا من همون روژ تولدش خیلی حالم بد بود که نیستش و بهش تبریک بگم نگم

هلاصه همون روز پیش فا$لگیر فا$ل گرفتم و فا$لگیر گفت برمیگردخ و همینکه ویس زنه تموم شد این اقا پیام داد

بعد این موضوع برام خنده دار بود

اومد پیشم و گفت اگخ میشه اگه دوست داری بریم بیرون

فرداش رفتیم کلی حرف زدیم معذرت خواهی کرد

گفت من از اینده ترسیدم که اونجوری رفتم، رفتم که اژم متنفر بشی و این داستانا و خلاصخ من بخشیدمش و بخ شوخی قضیه غالگیرو گفتم

این اقاهم پرسید فقط فا@ل گرفتی؟ من گفتم اره

درصورتیکه تو همون دو ماه من یه بار زنگ زدم سرکتابم گرفتم و این موضوع رو حدود یک ماه و نیم بد اشتی بهش گفتم، البته پرسید پیش سید رفتی؟ گفتم اره زنگ زدم

خلاصه کولی بازی دراورد که تو دروغ میگی

تو پنهون کاری

من به تو اعتماد ندارم دیگخ

اعتماد منو شکستی

معلوم نیست دیگه چیا پنهون کردی

معلوم نیست با کیا حرف زدی من نمیدونم

از این چرت و پرتا منم عذرخواهی کردم و گفتم باشه بابا کار مت زشت اصلا، درصورتیکخ اصلا به اون ربطی نداشن

من بخاطر کات این اقا حالم بد شد رفتم پیش سید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد دقیقا من همون روژ تولدش خیلی حالم بد بود که نیستش و بهش تبریک بگم نگمهلاصه همون روز پیش فا$لگیر ...

سر این قضیه خیلی بد رفتاری کرد که پنهون کردی من خط قرمزم پنهان کاری و دروغه

هی کفت نکنه با پسرای دیگه هم حرف زدی من خبر ندارم

خلاصه این گذشت و تموم شد و ما به حالت عادی برگشتیم

اوایل رابطه

من چهار ساله تو تلگرام دارم یه ربات مافیای ناشناس بازی میکنم خیلی وقتهههه، بعد اصلا محض سرگرمی بود

این گفت دیگخ بازی نکن خوشمنمیاد

منم یه مدت گذاشتم کنار ولی چون خیلییی معتادش بودم دوباره کشیذه شدم سمتش

و اسن اقا دقیقا دو هفته بعد از قصیه سید اینو فهمید که من دارم بازی میکنم و نگفتم

و هیچی دیگه

هرچی تهمت خیانت و توهین بود بهم زد، دروغگویی پنهان کاری، مهلوم نبست چیو قایم کردی، معلوم نیست این دوسال با کیا بودی با کیا حرف زدی، با چندتا پسر بودی

خلاصه دوبارخ بعد دوماه اشتی که من بخشیدمش دوباره رفت

من هی عذرخواهی کردم

هی گفتم جبران میکنم

گفتم باشخ اشتلاه کردم

اصلا گفتم تقصیر من درستش میکنم

درصورتیکه من با داداشمم اونو بازی میکردم

و اینجوری دو سال رابطه رو به گند کشید

ی آدم بهونه گیر

که فقط چرت و پرت میبافه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

چجوری این مدت تحملش کردی؟ به چه قیمتی باهاش موندی واقعا؟

من خیلییییی عاشقش بودم

تمام زندگیم بود واقعا

پیام اخرم بخون

بگو واقعا من انقدر کارم اشتباخ بوده که اینجوری بره؟