2777
2789
عنوان

ترک پوستی و همسر

317 بازدید | 28 پست

سلام روزتون بخیر ✨️

یه سوال دارم.

آیا بعد از ازدواج، همسرها به ترک پوستی خانومشون ایراد می گیرن؟ من جا به جای بدنم هست ولی اونی که بیشتر از زیبایی انداخته، ترک های بالای سینه است. نگرانم چون اگر در آینده همسرم چیزی راجع بهشون بهم بگه، نمیتونم دیگه به چشم همسر بهش نگاه کنم و اون زندگی برام تموم شده است.

به نظرتون ترک ها از زیبایی مون کم می کنن؟ خصوصاً اون ناحیه ای که گفتم. ممنون میشم از تجربه هاتون بگید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور کن اونقد دقت نمیکنن شاید یکی دوبار براشون جدید و عجیب باشه بپرسن حتی اینا براچی و فلان ولی دیگه دقت نمیکنن مهم نیست براشون

❌❌ 💩 💩 دهن اونی که به خانم متاهل درخواست میده ❌❌ متاهل و متعهد به عشق او تا به ابد ❤️💍🥰

خیر توجهی ندارن خیلی به ایت موضوع

به طور کلی سایز و اشتیاق متقابل چیزی هست که براشون مهمه

به ترک و رنگ و ... خیلی توجهی ندارن

مخصوصااات ترک

اصن دقت نمیکنن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.(مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشه و از قبل اطلاع داده شده باشه.)

من بعد از زایمان بعضی از قسمتام ترک خورد البته بیرنگه خیلی مشخص نیست ولی شوهرم هیچ وقت چیزی نگفته. ولی همیشه یادت باشه مردا جذب زنای بااعتماد بنفس میشن خیلی از ایرادامونو اصلا اگه به رومون نیاریم اونا ازش سواستفاده نمیکنن

بستگی داره

دو نوع مرد داریم اولی همیشه ایراد میگیره از زنش

دومی همه جوره دوسش داره

نگران نباش بشین باهاش حرف بزن اما با اعتماد به نفس

بگو من ترک پوستی دارم خودم باهاشون اوکی هستم نمیخوام برم زیر لیزر و جراحی. اگه واست این چیز ها مهمه من تایپ تو نیستم چون من یکیو میخوام که قبولم کنه.

که فردا پس فردا به روت نیاره چیزی هم بگه میگی از اول گفته بودم ک چه شکلی هستم.

تازشم بخدا همه ترک پوستی دارن کاملا عادی هست

تغییر از حذف کوچک و قدم به قدم عادت های بد شروع میشود

ما یه فامیل داریم تو طایفه این خیلی حرفش بود که زن بگیره زنش چه شکلیه !!؟ چون خیلی حساس و خوشگل پسند بود

زنش چهرش معمولیه ولی هیکلش واقعا مشکل داره ولی خیلی به خودش میرسه چون شوهرش فوق پولداره

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤