2777
2789

من همیشه خاستم خانوادم باهم گرم و صمیمی باشن اما ب قول اونا خیلی حساسم مثلا باکسی بحثم میشه خانواده مادریم و....بعد خیلی ناراحت میشم میبینم خانوادم باهاشون در ارتباطن

از خاهرم میپرسم میگه نه تو اشتباه فکرمیکنی .گفت که فکرکردی خودمون نمیدونیم که اونا خوبی واسمون نداشتن ما خب نمیایم رُک تو صورتشون بگیم ازتون متنفریم،

ما کاریشون نداریم صمیمی هم نیستیم باهاشون..

ولی الان فکرمیکنم راست میگه گذشته خیلی خوشمون اومد بریم خونه خاله یا مادربزرگم، ولی الان اهمیتی ندارن برا خانوادم حتی اگه ده سالم نبیننشون ...بزرگ که شدیم گفتیم اخه کدوم دفعه تو سختی ای خاله اینا بع دادمون رسیدن .ما قبلنا تو شرایط سختی بزرگ شدیم از بچگی تا زمانی ک مدرسه بودیم ..جاهایی که تو سختترین شرایط اینا احوالمونم نپرسیدن ن خاله ن دایی ن کسی و خبرم داشتن از زندگیمون ..اون موقع رفت و امد نداشتن حالاهم موقعی احوال مبپرسن که پولی یاکاری چیزی ازمون بخان مامانمم ساده زود کمکشون میکنه

اره فکر میکردم خوبن و خیرخواهن و فلان

مادرم که مرد فهمیدم تنها کسی بود که میشد روش حساب بازکنی

خواهربرادرم تا کار داشتن مهربون بودن الان دیگه کاری ندارن و دورهم جمع شدن منو بی محلی میکنن

منم رامو جدا کردم

مامان کاش میشد خدا قبول میکرد و هرچه زودتر همسایه ات میشدم، دلم خیلی برات تنگ شده

اره فکر میکردم خوبن و خیرخواهن و فلان مادرم که مرد فهمیدم تنها کسی بود که میشد روش حساب بازکنی خواهر ...

نه خانواده چیز دیگس ...ولی خاله و دایی یه روزی میفهمی نه دلسوز بودن نه خوبی واست خاستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خانواده چیز دیگس ...ولی خاله و دایی یه روزی میفهمی نه دلسوز بودن نه خوبی واست خاستن

اونارو خیلی وقت حذف کردیم

مامان کاش میشد خدا قبول میکرد و هرچه زودتر همسایه ات میشدم، دلم خیلی برات تنگ شده

هیچوقت از خانواده و خاهر برادرت فاصله نگیر

عزیزم خاله ات میشه خواهر مادرت

مگه نمیگی دلسوز مادرت نیست پس مادرت باید از خاله ات دوری کنه

ترجیح میدم فقط پدرمو داشته باشم

عزیزم خاله ات میشه خواهر مادرت مگه نمیگی دلسوز مادرت نیست پس مادرت باید از خاله ات دوری کنه ترجیح می ...

اره ولی اینا خیلی سردن باهم خیلی...اصلا اتفاقی میفته برا داداش یا خاهراشون یا اتفاقی تعجب میکنم مثل غریبه هستن باهم تعارفی و... اصلا مثل بقیه مرد م نیستن

من وقتی خواهرم با تصمیم خودش باهام رابطشو کم کردم فهمیدم ارامش یعنی چی از خواهرام وزن داداشام بیشتری ...

میفهمم منم از خاله هام ..هرچن مامانم درارتباطه باهاشون ولی خب کارای گذشتشون فراموش نکردیم