2777
2789
عنوان

بچها الکی الکی داره جدی میشه کنکوریاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 61 پست
خداراشکر گلم من یه نمره احتمال میدم کم بشم

من همون سوال ۱۰ که تستی بود

بین گزینه ب و ت شک داشتم

پاسخنامه اومده ولی غیر استناد که ب میشه من ت زدم

اینو اشتباه کردم💔

در کل چنلهایی ک من دارم و مشاورا میگن نمره بالای ۱۸.۵ شانس قبولی برای رشته تاپ رو داره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آره من اینو اول زدم ت بعد زدم ب من سوال زمینه ساز شکوفایی اختیار یادم نبود اشتباه نوشتم

منم میخواستم درستش کنما ولی گفتم من همیشه درستارو خراب میکنم الانم به این دست نزنم دیگه💔😂

منم میخواستم درستش کنما ولی گفتم من همیشه درستارو خراب میکنم الانم به این دست نزنم دیگه💔😂

منم دقیقا شانسم اینه

ولی دیدم سه تا گزینه مثل همن گزینه چهار فرق داره پس باید یکی از سه تا گزینه اول باشه که زدم ب وگرنه هیچ استدلالی هم نداشتم 😂

ادبیاتو وقت میکنی بخونی؟ من خیلی کند خوان هستم خیلی مشکلمه 🥺

اره من درکل امروز راضی نیستم برعکس بقیه ان شالله بعدیا جبران بشه ♥️ان شالله شمام بهترین رشته را بیار ...

بخاطر همون یک نمره..؟

طبیعیه اون یک نمره رو که ۹۰درصد بچها کم میشن

قربونت برم عزیزدلم همچنین🫂🤍

بخاطر همون یک نمره..؟طبیعیه اون یک نمره رو که ۹۰درصد بچها کم میشن قربونت برم عزیزدلم همچنین🫂🤍

نه یه نمره اشتباه دارم حس میکنم کمتر بشم از تشریحی ها کم بشه یه نمره هم اینجا در نظر بگیرم میشه ۱۸ 🙁