2777
2789
عنوان

کسی بیداره بگید که

78 بازدید | 23 پست

دخترتونو به چه آدمی میدید؟

چه مردی ایدآل برای ازدواج هست و دخترتون کنارش آرامش داره؟

هرچی به نظرم قانع تر مهربون تر باشه بساز تر باشه دختر بدتر سرش میاد اصلا دختری نباید به کم و معمولی راضی بشه وگرنه نبود هم شوهر نکنه بهتره هیچیش نمیشه .

ویژگیهای خوب مردتون رو بگید؟ یا اگه کسی واقعا خوشبخت و خوشحاله بگه که چطوری آشنا شده و چه رفتاری خودش داشته وبا چه جور مردی زندگی میکنه که فوقالعاده است ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک تجربه دختر شوهر دادن رو نخواهم داشت

ولی بنظرم گاهی وقتا کم توقعی هم خوبه ولی برای مردی ک معنی سازش رو درک کنه

از همه مهم تر توجه و محبت باید در ذات مرد باشه ک بنظرم اساسی ترین مورد همینه

بچه ها مشکل سایت درست شد؟

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

به نظرم کسی ک عاشق دختر باشه ادم عاشق برای دختر هرکاری میکنه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

😂هنوز خودم ازدواج نکردم که بخوام به فکر شوهر دادن دخترم باشم

خب خودت هم به کم قانع نشو ، به اخلاق کم به رفتاری که ببینی وبگی همه که نباید پرفکت باشن،نه نباید پرفکت باشن ولی این جمله شده سرپوش روی خیلی رفتارهای غلط آقا پسر، کسی که رفتار محترمانه و محبت بلد نیست کسی که به دلت نباشه و صرفا بگن پسر خوبیه که یا کسی که صرفا عاشقش شدی هم بله نگو وقتی عقلت میگه نه .

چه عقلت چه قلبت و آرامشت گفت نه تو هم بگو نه نگو ۴۰سالم شد دیگه نگو ۳۰سالم شد دیگه بدون یکسال ازدواج اشتباه ده سال عقبت میندازه دو سال حتی زندگی با کیفیت برای امسال ارزشمند تره از ده ها دهه زندگی کنار کسی که جورت نباشه

به کسیکه دخترم دوسشداشته باشه حتی اگه اشتباه باشه چون نمیخام حسرت زندگی باهاشو بکشه البته هنوز بچه ن ...

دوست داشته باشه هم خوبه من میگم کاش به دخترمون مردهای خوب رو هم نشونه هاش رو یاد بدیم که عاشق هم شدند عاشق یه آدم مناسب و کافی بشن. یعنی عشق و مرد درست و حمایت کرد و با محبت رو تشخیص بدن و کلا امیدوارم ناخودآگاهش سمت همچین مردهایی کشیده بشه

به کم قانع نشن به شرطی که خونه ی پدر در آسایش و امکانات کامل باشه دختری که پدرش نداره خرجش کنه چه انتظاری از شوهر داشته باشه ؟؟؟ اثولا پسرای پولدار می دونن کجا خواستگاری برن

از طرفی وقتی خونه ی پدرت نداری که خرج کنی چه مزیتی داره که به کم شوهر نکنی هر دوش یکیه

مهم اینه انسان مناسبی برای ازدواج پیدا کنی

دوست داشته باشه هم خوبه من میگم کاش به دخترمون مردهای خوب رو هم نشونه هاش رو یاد بدیم که عاشق هم شدن ...

اره دیگه بچه ای که بالغ و عاقل باشه دنبال فردی میره که مراقبش باشه و آدم خوبی باشه

به کم و معمولی راضی نشه !!؟ خب باید دید سطح و لول خود دختر چیه

قطعا دختر خودساخته ای هم لازمه تربیت بشه ،ولی خب سطح دخترهایی که ذات خوب دارند و اخلاق خوب و تلاش برای هدفهاشون به نظرم خیلی سطح بالایی دارند .هرجا همچین دخترهایی باشه سطح و اول بالا هستند. قرار نیست پدر دختر یا پسر پولدار و ثروتمند باشه یا در فلان نقطه زندگی کنند که اول بالا محسوب بشن، کسی که ذات خوبی داره کنارش اخلاقیات و محبت رو یاد گرفته باشه و تلاش کنه کافی هست. خب منظور شما از سطح و اول چی هست؟

چشم و دل سیر

حلال خور

باحیا و خدا ترس

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

اره دیگه بچه ای که بالغ و عاقل باشه دنبال فردی میره که مراقبش باشه و آدم خوبی باشه

میدونید من دیدم دختر هایی که پاک و مهربونن ولی رسمهای قدیمی یادشون داده که عاشقی آخر عاقبت نداره و قانع بودن رو توی مغزشون کردند و گاهی واقعا دخترهای جامعه لیاقت بالایی هم دارند اما برادر ناحودآگاهشون و محدود کردن انتخابها و ذهنشون میگن بابا همین که فلان ایراد ها رو هم داره خوبه و سختی و رنج ها رو میبینن و بازم وارد اون زندگی ها میشن ،خیلی ها بر اثر تروماهاشون انتخاب میکنند و خیلی چیزهای دیگه