2777
2789

میگه هنوز مرد نشدم مسولیت دارم چیکار کنم شده سرپرست خانواده میگه شغل که مال خودم باشه ندارم جایگاه اجتماعی ندارم اجاره نشین هستم قرار بلند شیم خودش خیلی ناراحته میگه من از پس خودم بر نمیام مریض شدم حتی نمیتونم برم دکتر هم بخاطر هزینه هاش هم وقتی از سرکار میاد خورد خسته هست یه نفرم دوست داشت دختره دلش یه جا دیگه بود بی احترامی به داداشم کردهبودم دختره تو فکرشه خودش میگه من چه غلطی کردم دنیا امدم چرا نباید جونی کنم مگه کن ادم نیستم چرا نمیتونمم برم دانشگاه چرا خسته شدمچرا نباید به اونی که میخوام برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

همسر منم همینه

هروقت دیدمش تو نگاهش غمه گاهی ا دستش کنده میشه میگه کی قراره کمکم کنه چقدر جون بکنم چقدر بدوم و نرسم خسته شدم ا همه چی میترسم از بس استرس کشیدم خسته شدم

شب تا صب صب تا شب سر کاره اخرم هیچی... یه چندر غاز حقوق که چهار پنجمش میره یابت وام

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!