2777
2789

یک ساله نخوابیدم

کسی بلده یادم بده خوابش رو تنظیم کنم

سه ماه اول درلدرد داشت با اینکه قنداق میکردم و لامپ خاموش و.. بازم خوابش روز بود

چهار ماه خارش لثش شروع شدو..

فک کنین پسرم پنح صبح میخوابه

4 بعد از ظهر بیداز میشه دیگه زمینو ب اسمون بکوبی

سر همون پنج صبح میخوابه هرچی لامپ خاموش کنم ببریم شهر بازی یا.. همون تایم میخوابه

اومدم روزا یه ساعت زودتر بیدازش کنم که شبا هی خوابش بیاد عقب

میاد همون یه ساعتی که بیدارش کردمو میزاره سر چرت روزانش دو ساعت میخوابه

قشنگ خوابشو یه جور تنظیم میکنه پنج صبح بخوابه

اصن روانیم کرد

6 صبح میخوابم 12 شیفت کاریم شروع میشه

ن خواب دارم ن زندگی

امروز اومدم 2 بیدارش کردم بردمش اسمون دید

نزاشتم زیاد چرت بزنه اخرش تا الان بیداره😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا دختر من چهار سال و نیم هست الان هر کاری که بگی کردم از نوزادی تا الان یکسره هم خواب آور دادم قبلش بیبی اسلیپ الان هم که پدیا بست اسلیپ میدم باز چند ماهه شروع کردم بازم نهایت ۴ صبح بخوابه اگه زود بیدارش کنم میخوابه باز سر شب هر کاری بکنی نیم ساعت نه بیشتر بعدم به اندازه ده ساعت شارژ داره

از دوسالگی ب بعد خوب میشه😐 مگر اینکه دکتر ببری بهش قطره یا شربت میده

ینی راه حل نداره

بچه شما اینجور بود

دماغش کیپ شد سیتریزین دادم اصن هیچ تاثیری نداشت تو خوابالود کردنش

یکسره هم بقیه میگن تو مقصری شوهرم میگه تو باید درستش کنی اخه چیکار کنم الان خوب شده قبلا که ساعت ۱۰ و ۱۱ روز بعد میخوابید تا ساعت ۵ عصر بعد بیدار میشد باز ساعت ده شب میخوابید تا ده و نیم دقیقا هم نیم ساعت نه بیشتر بعدم تا روز بعد بیدار بود برق و خاموش میکردم تو تاریکی راه میرفت

خدا کمکت کنه بعضی بچه ها واقعا بد قلقند خواهرم دوماهه درگیره بچه روزا خوابه شب ها تا ۴صبح بیدار روزا به زور بیدارش کنن خواب بیداری شیر بخوره

میگن شب حمامش بدین سبک شه بخوابه روزا بیدار بمونه

ینی راه حل ندارهبچه شما اینجور بوددماغش کیپ شد سیتریزین دادم اصن هیچ تاثیری نداشت تو خوابالود کردنش

بیبی اسلیپ بده بچه من مدلش اینجوریه خودمم متاسفانه مشکل خواب دارم ولی واقعا کلافه شدم دیگه

ینی راه حل ندارهبچه شما اینجور بوددماغش کیپ شد سیتریزین دادم اصن هیچ تاثیری نداشت تو خوابالود کردنش

سیتریزین نده یه شربت هست الان اسمش یادم نمیاد به اینجور بچه ها اونو میدن.. بله بچم اینجوری بوده الان توو دوسالگی خوب شده تقریبا میخابه اما خابش سبکه

۷ سال خواننده خاموش بودم