2777
2789
کاش تو ایران به دنیا نمیومدم از دعوای عروس مادرشوهر از مادر وخواهر دوستی مردای ایرانی بعد ازدواج از ...

مگه ماجرای شکیرا و مادر پیکه یا بکام و زن و مادرش نشنیدی تازه اینا معروفا و پولداراشن همه جای دنیا آسمون یه رنگه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تا گفت فلانی مارک گرفته بگو منم جهازم مارکه . پرید وسط حرفت نیشخند بزن .. یه چندبار تکرار کرد شمام دقیق تکرار کن از جهازت خودش خسته میشه.. مثلا اسم وسایلتو تک به تک با مارکش بگو و بعد بگو ادم مجبوره بعدا حرف در نیارن وگرنه واجب که نیس

خواهرای شوهرم کلاجهزیه شونو با پول شوهراشون خریدن وگذاشتن خونه ی باباشون که بگن مثلا بابام خریده😐😐

حالابازمن تیکه های بزرگ مثل یخچال وتلویزیون ووسیله برقی وایناروداشتم فقط یه چرخ خیاطی نخریدم که خودم دوست نداشتم.ولی فقط مادرشوهرم یه چرخ خیاطی دست دوم واسه دخترش خرید.

حالاهمونو کرده چماق وکوبیدتوسرمن.چندبارگفت منکه واسه دخترم چرخ خیاطی خریدم به مامانت بگو برات بخره😐درحالی که ۱۰سال ازعروسیم میگذره هنوزتوقع داره مامانم برام جهیزیه بخره

اخه میخاد ب من بفهمونه تو هیچی نگرفتی الان ۴ ماه ک جهیزیه بردم همش میگه

ببین در اصل و طبق قانون جهزیه پای پسره، ولی توی فرهنگ خانواده های زرنگ پسر این انداختن گردن عروس تازه رو هم دارن.

عروس اکه چیزی هم میبره یعنی در اصل بجای خانواده پسر برده بهشون تازه لطف هم کرده دیگه نباید رو دار بشن که....مثل اینکه نمی دونن وظیفه خودشونه اگه بدونن روشون کم می کنن

اره مجبور بودم شب بمونم اونجا چون خانوادم نیست انقدر تلقین کردم حالم بده ۴ صبح رفتم زیر سرم بعد رفتم ...

یکی از دوستام ماشاالله همه چیز داشت ولی به روز خانواده همسرش توقع داشتند ظرف های خارجی و قدیمی بیاره مثلا آرکوپال اون ظرف هایی هست طلایی آمریکایی هست از این مدلا

شب عروسی اینقدر بهش تیکه انداختند که حالا چیه اینا شیشه آورده

نمیدونم چی بگم ایراد الکی

خواستم بهت بگم تو تموم شهر هم بگیری باز حرفی دارند بزنند و بی ارزش کنند تو فقط بی خیال باش به خودت نگیر همیشه جلوش بگو خداروشکر اندازه خودم داشتم

و دست پدر و مادرت هم درد نکنه زحمت کشیدند انشاالله خوشبخت باشی

هرچی داشته باشی واسه تو هست نه مادر شوهر

من خودم خیلی جهاز داشتم نمیخوام پز بدم میخوام بهت بگم اینقدر داشتم که تا آخر عمر تامین بودم ولی باز خودمم میخرم اون قبلیا میدم به کسی که نیاز داره

چون دوست دارم ظرف جدید وسایل جدید روحیم عوض میشه

خیلی سخت نگیر چون مطمئن هستم خونه خودت که رفتی دلت میکشه و میخری

دختر همسایه مون هرچی میخره میگه مال جهازم هست الان ۲۰ ساله ازدواج کرده هرچی میخره میگه مال جهازمه درصورتی که بیچاره هیچی نداشت وضع خوبی نداشتند ولی خودش رو نباخت

ببین کلا وقتی حرفای طعنه دار میزنه بگو دستشون درد نکنه.خوشبخت بشن.بعدم پاشو برو سرویس بهداشتی.یا برو از همسرم الکی سوال بپرس.

چندین بار تکرار کنی و بفهمه که نمیگیری منظورشو ناامید میشه ازت.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
خواهرای شوهرم کلاجهزیه شونو با پول شوهراشون خریدن وگذاشتن خونه ی باباشون که بگن مثلا بابام خریده😐😐 ...

🫤😂😂 بگو من خیاط نیستم چرخ میخوام چیکار

والا من مامانم ژانومه داد بهم بلد هم نیستم باهاش کار کنم

یا اگه میتونی خودت یکی بخر بگو مامانم خریده تا تموم کنه

ببین کلا وقتی حرفای طعنه دار میزنه بگو دستشون درد نکنه.خوشبخت بشن.بعدم پاشو برو سرویس بهداشتی.یا برو ...

اره درسته

چون میفهمه اذیت میشه هربار تکرار میکنه فقط باید بیخیال بشه و حرفاش واسش مهم نباشه

دختر خوب تو میگی جهاز داری پس نباید به خودت بگیری هرچی میخواد بگه اهمیت نده

بگو ا چه خوب دستشون درد نکنه واسه دخترشون هست

واسه مادرشوهر که نبوده

که بفهمه و دیگه تکرار نکنه

مگه ماجرای شکیرا و مادر پیکه یا بکام و زن و مادرش نشنیدی تازه اینا معروفا و پولداراشن همه جای دنیا آ ...

واقعا یعنی خارجیا هم دعوای عروس ومادرشوهر دارن من که تاحالا تو فیلماشون ندیدم

ولی فکر نکنم درگیریاشون اینقد مثل ما ایرانیا زیاد وسر هیچ وپوچ باشه

خارجیا که خودشون از بچگی مستقلن و همسر وشوهرشونم خودشون انتخاب میکنن

از زندگی فقط قسمت دومش به ما رسیده انگار😴🤧🤭هعی فقط یه لر بختیاری میفهمه من چی میگم 😅

من کسی اینجوری حرف بزنه میگه عجب و میخندم

باور کن چون بار بگ ببینه بی اثر تکرار نمیکنه ضعف نشون نده پیر میشی🙂

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اخه میخاد ب من بفهمونه تو هیچی نگرفتی الان ۴ ماه ک جهیزیه بردم همش میگه

خخ بابا اکثرا همینن فقط دنبال یه چیزین ک برا عروس حرف درست کنن.. من جهازم قبل از ازدواجم تکمیل بود.. ینی از بچگیام مامانم برام میخرید.. دیگه دوران نامزدیم فقط دو دست مبل خریدم.. خونواده شوهرم فک میکردن من جهاز نمیبرم راه ب راه از بزرگ و کوچیک فقط بهم تیکه مینداختن.. یه بار خونه برادرشوهرم رفتیم عیادتش.. با اون حال نزارش از دونه دونه جهاز دری پیتی زنش با آب و تاب تعریف کرد ک این گلدونو فلان تومن خریدیم. این تابلورو فلان خریدیم و... درحالی ک کل لوازمشون درحد آشغالی بودن و من فقط لبخند میزدم و توو دلم میگفتم چقدر ندید بدیده ای خدا.. اون آشغالارو هی توو چشم من میکرد و مادرشوهرم هی آه میکشید و سرشو تکون میداد ک مثلا افسوس میخورد ب حال من ک هیچی نخریدم.. بماند ک روزی ک جهازم رفت همشون دهنشون یک متر باز مونده بود از بس لوازم و دکوری داشتم توو خونه بزرگشون جای سوزن انداختن نبود ب مرور خودم همه چیو برداشتم ک راحت تردد کنم داخل خونم.. من ک جهاز بردم همون برادرشوهرم کل لوازم خونشو عوض کرد و روز جهازم ب حدی حالش بد شد ک الکی درد کمر بهونه کرد و پس افتاده بود.. حالا خواهرشوهرم سه سال بعده مندخترشو شوهر داد خودشو کشششششت ک جهاز خوب بخره.. خوب خرید ولی درحد سه وانت! کلا درشتاشو خرید و دکوری ک ب چشم بیاد.. خیلی چیزارو نگرفته بود.. سر اون جهاز سه وانتی هم سه بار با شوهرش جنگ ب پا کرده بود.. اینقدرم ندیدبدید بود روز جهازبرونم با مادرشوهر دخترش دعوا کرد ک تو چرا نگفتی مبارکه.. و اون چند تیکه جهازو ب هزاران مدل مختلف توو چشم دامادش میکرد.. درحالی ک جهاز منو موقع بردن مث لوازم انباری رو هم میریختن یکبار خونوادم تک کلمه ای رو زبون نیاوردن ک معترضی هم بشن! شخصیتها زمین تا آسمون فرق میکنه انتظار نداشته باش مادرشوهرت ب میل تو رفتار کنه چون شخصیتش خیلی با شخصیت شما متفاوته..