2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 43 پست
من پدر و مادر رو در درجه اول مسئول بچه ای میدونم که به دنیا آوردندبله راحت نظر میدم چون باز هم توی ص ...

شما نمیخوای متوجه بشی خب!

وقتی یه خانم بعد از ۵سال زندگی، تصمیم میگیره جدا بشه، حتما ب ته خط رسیده دیگه! از روی دلخوشی نیس که!

شما با مردی میمونی که ؛ هرروز بعد از کار بره خونه مادرش شب بیاد خونه خودتون؟ ی مسافرت تنها نرفته باشین؟ ی خواهرشوهر بیوه داشته باشی ک شوهرت تمام هزینه هاشو بده؟ اسنپ خانوادش باشه و هرجا میخوان برن ب این زنگ بزنن؟!! طی ۵سال هرچی خریده ب اسم مادرش زده؟!!!

و کلی مورد دیگه!

بعد ۵سال تصمیم گرفت طلاق بگیره. ولی شوهرش وکیله و بشدت زرنگ! گفت طلاق ب شرطی ک بی مهریه، و بی بچه بری!!

اینم طلاق اینجوری نمیخواست خب! زندگی شو جدا کرد

با شوهرش درارتباطه چون شوهره میخواست حکم ناشزه بگیره براش و زن دوم بگیره!! میگه من ک زندگیم نابود شده، حداقل اونم نذارم زن بگیره! چون صب تاشب سرکار میره، بچه شو نمیتونه نگه داره

روزای تعطیل و آخرهفته ها بچه ش پیششه!

تا وقتی جزئیات نمیدونین درمورد کسی، اینقد راحت اظهار نظر نکنین

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من ادم تنها بمونه بهتر از این که ازدواج کنه ازدواج تو دوره قدیم خوب بود وقت هایی که همه ادم ه ...

قدیم هم همین بوده.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شما نمیخوای متوجه بشی خب!وقتی یه خانم بعد از ۵سال زندگی، تصمیم میگیره جدا بشه، حتما ب ته خط رسیده دی ...

ای بابا چقدر سخت

اما دیدم که آدمهایی که موندن با همچین شوهری بچه ها بزرگ شدن عروس شدن و خب خوشن باهم اون پدر یا مادرشون هم فوت کرد و الان هم رو دارن اما همچنان خواهرشوهر رو ساپورت میکنه شوهره ولی بگم آای پر برکت شده مالشون از پارو بالا رفته فک کن با حقوق کارمندی مطمئنم از مالشون که حلال هم هست و چه بخت خوبی نصیب بچشون شد

کار هر کسی نیست واقعا درجه توانایی و حس دورنیه آدمها باهم متفاوته

ولی از کجا معلوم که شوهر دوست شما تا الان زن دوم نگرفته باشه مردها هم نمیتونن همچین زندگی ای رو تحمل کننن چند ماه تا یکسال زنه ازش دور بشه فکر زنی دیگه میکنن

ایشالا که مشکل دوستتون حل بشه

شما نمیخوای متوجه بشی خب!وقتی یه خانم بعد از ۵سال زندگی، تصمیم میگیره جدا بشه، حتما ب ته خط رسیده دی ...

یه عده میگن چرا شوهرای نی نی سایتیا فلانن. اکثر مردها به شدت بد هستن و زنها بالاجبار دارن باهاشون زندگی میکنن. به خاطر بچه یا نداشتن پشتوانه و حامی. واقعاً بعضی رفتارهای مردها و خانوادشون سوهان روحه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ای بابا چقدر سختاما دیدم که آدمهایی که موندن با همچین شوهری بچه ها بزرگ شدن عروس شدن و خب خوشن باهم ...

نه عزیزم مطمعنه

چون خونه مادرش داره زندگی میکنه

فعلا بقول خودش چاره ای نداره

تا ببینه میتونه مهریه شو بگیره بعد جدا بشه

یه عده میگن چرا شوهرای نی نی سایتیا فلانن. اکثر مردها به شدت بد هستن و زنها بالاجبار دارن باهاشون زن ...

البته مردهای بد بیرون از این سایت هم هستن ها !

دوست من کلا توی این سایت نیس

من میدونم چقد سختی کشیده طفلی

آره دقیقا. بضی مرد ها واقعا کثیفن

البته مردهای بد بیرون از این سایت هم هستن ها !دوست من کلا توی این سایت نیسمن میدونم چقد سختی کشیده ط ...

اون که بله. منظورم این بود بعضیا باور نمیکنن همچین زندگی هایی هم باشه.

من خودم یکی از همین زندگیا رو دارم. واسه هر کاری باید با کل خانوادش مشورت کنه بعد تصمیم بگیره، اگه مایل به انجام کاری باشه و اونا مخالفت کنن عصبانی میشه میاد با من دعوا میکنه، حتی حین دعوا زنگ میزنه بهشون تا متوجه بشن دعوا داریم !!!

نه عزیزم مطمعنهچون خونه مادرش داره زندگی میکنهفعلا بقول خودش چاره ای ندارهتا ببینه میتونه مهریه شو ب ...

ایشالا که با هم کنار بیان و برن باهم خوش زندگی کنن

طفلک اون بچه گناه داره بچه های طلاق خیلی آسیب میبینن میبینیم تو مدرسه ها که چه مشکلاتی دارن طفلکی ها

بادوستت حرف بزن

برن باهم مشاوره اگه درآمد خوبی داره شوهرش و خرجش میکنه دیگه فکر چیزی رو نکنه به خدا چند مورد دیدم اینجوری که کمک خانواده کردن و چقدر به جاش مال اومده درسته سخته براش اما زندگی ها همه یه مشکلاتی دارن فقط باید ساخت تا اون زندگی پا بگیره با طلاق مشکلات برای هر دوشون بیشتر میشه خصوصا برای خانم و اون طفل معصوم بچشون

اون که بله. منظورم این بود بعضیا باور نمیکنن همچین زندگی هایی هم باشه.من خودم یکی از همین زندگیا رو ...

چی بگم عزیزم

زندگی هایی وجود داره ک از درک بقیه خارجه

من خودم دیروز با یکی از بچه های همین سایت قرار حضوری گذاشتم برا اولین بار!!

ی حرفایی درمورد خانوادش میزد ک اصلا برام قفل بود

هرکی فقط خودش از مشکلات زندگیش خبر داره

ایشالا که با هم کنار بیان و برن باهم خوش زندگی کنن طفلک اون بچه گناه داره بچه های طلاق خیلی آسیب میب ...

من خییییلی باهاش حرف زدم

همش میگه بهترین مشاوره هارو رفتیم بارها قهر کردم قول داده ولی باز بعد از یکی ۲هفته روال سابق رو پیش گرفته

میدونی مشکل اینجاس ک کاملا مخالف همن

دوست من، بشدت قوی و مستقله.. ینی براحتی میتونه تنهایی همه کار کنه! حتی خودش تنهایی خونه خرید! ماشین خرید! اصلا ترسی از هیچی نداره و مردونه زندگی میکنه خیلی هم مذهبی و مومنه

شوهرش رو نمیتونه تحمل کنه ک تا این حد وابسته س

میگه داداش ۲قلو شو همه جا میاره یه شام میخوایم بریم میگه زنگ بزنم داداشمم بیاد بدون اون نمیتونم بخورم!!!!

من خییییلی باهاش حرف زدمهمش میگه بهترین مشاوره هارو رفتیم بارها قهر کردم قول داده ولی باز بعد از ی ...

ای بابا تا این حد وابسته خیلی دیگه زیادیه دیگه

ولی یه چیز بگم مردها به مرور از خونواده کنده میشن بالاخره یه روزی این داداش زن میگیره و میره مادرش فوت میکنه ممکن ده ۱۵ سال طول بکشه تا به مرور از این وابستگی کنده بشه

درسته که شخصیت وابسته یا بچه ننه بودن مایه ی دردسره برای همسر اما به نظرم ۵ سال کمه تا این وابستگی کمتر بشه

فکر کنم خیلی شوهرش دل رئوفی داره و خب گاهی بعضی خانواده ها هم سوء استفاده میکنن از اخلاق همچین آدمی

اما حیف بازم حیف بخاطر همچین مسئله ای طلاق بگیرن حتی اگر بچه هم نداشتن

خدا مشکلشون رو حل کنه ایشالا بتونن باهم کنار بیان هر دو

ای بابا تا این حد وابسته خیلی دیگه زیادیه دیگهولی یه چیز بگم مردها به مرور از خونواده کنده میشن بالا ...

آره واقعا منم امیدوارم زندگیش برقرار بمونه

طلاق واقعا خوب نیس. خودش میگه دیگه ب زندگی باهاش امید ندارم.

آره واقعا منم امیدوارم زندگیش برقرار بمونهطلاق واقعا خوب نیس. خودش میگه دیگه ب زندگی باهاش امید ندار ...

صبر واقعا چاره کار صبره که خدا بهش بده تا راه گشا باشه براشون

همچینین عقل به شوهرش

ما خانمها اگر شوهرمون معتاد یا خیانت کار و فاسد نباشه فقط با صبر باید مشکلمون رو حل کنیم

یکی باید باشه به دوستت مدام بگه به خدا این مردها همشون مشکلات دارن فقط باصبر و گذشت به مرور مشکلات حل میشه

دنبال مرد عاقل نگرده که مردا همشون مشکلات دارن حالا این نباشه یکی دیگه بازم مشکلاتشو داره تنها نوعش فرق میکنه تنها هم که نمیشه زندگی کرد

شوهر من هم عاشق مادرشه یه جوری وابستگی شدید داره بهش درسته مادرش زن خوبیه اما من گاهی از دستش حرص میخورم تقریبا بعد ده سال کم کم بهتر شد گاهی که حرص میخوردم پیش مادرم گله میکنم از کاراش همیشه مادرم منو دعوت به صبر کرد منو البته خودم هم معتقدم که مادر عزیزه و خودم رو که جاش میزارم دلم نرم میشه