مطمئنم خیلی هارو دیدی که گوشت میخورن اما ریزش مو دارن پس ربطی نداره، مثلا یه مشت کنجد ده برابر چند کیلو گوشت قرمز آهن داره، رشد مو کاملا با اون سبزیجات و مخصوصا میوه ها ربط داره مخصوصا تون ها و آجیل ها، فقط یه ویتامین کمتر تو مواد غذایی واگان ایران پیدا میشه اونم B12 هست که جالبه من مکملش رو استفاده نمی کنم اما بازم کمبودش رو ندارم، درزم گوشت حیوانات چون موقع مردندرد میکشن و حتی مادر اونا هم تا وقتی زنده س بخاطر مرگ بچه ش درد میکشه و گریه میکنه باعث سنگینی شما و استرس و اضطراب بسیار زیادی میشه، خوردن این گوشت علاوه بر اون مواد مضر که سرطان ایجاد میکنه باعث آشفتگی روحی روانی و اضطراب میشه همین استرس دلیل اصلی عمده ی مشکلات بدن هست!
من خودم تو خونمون از اینای هستن که اگه غذا گوشت نداشته باشه اصلا غذ نیست و بیشتر رو خرید گوشت تمرکز دارن نه سبیزجات و میوه و آجیل...ولی من مصمم بودم شاید باورتون نشه من سه ماه اول مثلا مامانم قرمه سبزی میپخت من فقط برنج میخوردم بدون قرمه سبزی... مصرف آب رو بردم بالا بعضی اوقات یکم سبیجاتم وارد خونه میشه خب😂😂😂 مثلا قارچ زیاد میخوردم هم سیرت میکنه هم خاصیت داره ، خلاصه بگم من الان چهار ماهه که وگانم و دارم کته و آب میخورم😂😂😂😂😂💔
شوخی بود بانو خواستم بگم حتی اگه همه سبزی جات مهمم هم نخوری به مشکل نمیخوری و سالم میشی و سطح انرژی بدنت بالا میره به نشانه ها دقت میکنی چون اون گوشت دیگه وجود نداره که بخواد سنگینت کنه نتونی نشانه های خدارو ببینی... من الان هر موقع میوه داشته باشیم صبحونع میوه میخورم ظهر غذا خوردن خودش باعث چاقی و بیماریه ی چیز سبک مثلا نون سبزی که واقعا فوق العاده س برای بدن شاید باورت نشه شبا هم ماکرونی هی ه خودم براشون سس درست میکنم، یا دلمه بدون گوشت..
شما اگه میخوای غذای ایرانی باشه مثلا هویج پلو هست؟ عدس پلو و لوبیا پلو، دلمه با برگ های مختلف اوو اسفنجاج که عالیه من عاشقشم و یه عالمه غذایی دیگه...اراده کنید فقط جز آب هیچی نخورید بازم سالم میمونید!😐 تجربه من ثابت کرده آجی😂