2777
2789
عنوان

بعد از چهل سالگی زندگی چجوریه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 78 پست

اگه به حرفه تو باشه که همه باید بعد چهل برن بمیرن...

طرز فکرت رو عوض کن سن نمیتونه محدودیت باشه برای اینچیزا،اما طرز فکر چرا میتونه محدودیت بسازه تو هر سنی...

زندگی همچنان ادامه داره...

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزوشو داشتی، اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

۴۵سالمه..عشق میکنم

عزیزم😍😍

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی داره ، من ۴۸ سالمه

هر کی میبینم فکر میکنه ۳۵ ۳۶ سالمه

خیلی خوب موندم ، تمام عشق و حال هایی که دلم میخواد رو هم دارم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ؛ موجیم که آسودگی ما عدم ماست

اگه دل و روحیه ت خوب باشه 40 و 30 و 50 و 20 فرقی با هم ندارن همه اون کارها رو میشه کرد با این تفاوت که وقتی سنت بالا میره پخته تر هم میشی و اگه شاغل باشی مستقلی و درامد داری میتونی راحت خرج کنی من 44 سالمه هم سفرامو میرم هم زندگیم خوبه

خدایا راضیم به رضای تو

زندگیتو بکن چیکار دادی به سن شاید بالای هفتاد توان جسمی کم بشه ولی قبلش برای زندگیت برنامه بریز و اجرا کن تا آخرین لحظه بنظرم ادم باید در تلاش باشه

تفریح هم چرا نشه دیگه یک پارک که میتونی بری یه هنری برای سرگرمی که میشه یاد گرفت

تا زیر 30 سال که آدمی فقط تپش هورمونها و هیجانات و بروز احساسات هست.

تازه بعد از 30 هست که چشم ها و گوش ها و عقل و آگاهی و آرامش باهمدیگه یکصدا میگن ما هم هستیم.

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

ها icon

چی داری میگی... اگه بلدی یه کاری کن که بعد 40 سالگی اونقدر داشته باشی که نیازی به کار نداشته باشی.

راحت بشینی و تفریح ت رو بکنی.

البته که وقتی کاری برای انجام دادن نداشته باشی اونموقع مسیر مردن رو آغاز کردی. بهتره هم کار داشته باشی و هم درامد . در کنارش هم حسابی با اونی که دوست داری از زندگیتون لذت ببرین.

اگه نگاهت به دنیا همینه خب بعد 40 سالگی همین میشه. نگاهت رو عوض کن. لان که انرژی داری تلاش کن حسابی و درست و هوشمندانه. بعد ازش استفاده کن.

به نطر من ۴۰ سالگی به بعد تازه شروع زندگیه

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

از ۴۰ سالگی به بعد آدم زندگی و یه شکل دیگه میبینه. انگار پخته تره... درک آدم نسبت به همه چیز بیشتره، دیگه زیاد ریسک نمیکنه یه کم محتاطتر و دست به عصاتر عمل میکنه، دنیارو سفت و سخت نمیگیره. با هرچیزی ناراحت نمیشه، و با هرچیزی خندش نمیگیره. با تک تک سلولهاش میفهمه که این دنیا هرزش اونهمه حرصی که خورد و جنگی که کرد نداشت. من اتفاقا الان بیشتر سفر میرم. الان بیشتر میرم دنبال کارای مورد علاقم. قبلا،،، هم بچه هام کوچیک بودن و مشغلم زیاد بود، هم فک میکردم حالا وقت هست، فعلا باید جمع کنیم برای آینده. اما الان میگم از کجا معلوم وقتی باشه؟ عمر آدما خیلی کوتاه شده. فقط باید امروز و دریابی...

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل