2777
2789

سلام دخترم 1 سال و 9 ماهشه حدودا از 3 ماه پیش اتفاقی متوجه انحراف چشم دخترم به بیرون شدم وقتایی که به یه جایی خیره میشه یا دورو میخواد ببینه یا وقتی خستس و گریه میکنه انحراف چشماش کاملا مشهوده 

بردمش بیمارستان فارابی واسه معاینه همکاری نکرد و خییلی گریه کرد اونام گفتن 6 ماه دیگه بیارینش تا نظر قطعی راجع به درمانش بدیم 

اما چیزی که گفتن گفتن این نوع انحراف نیاز به عمل داره و با روشای دیگه خوب نمیشه و اگر نیاز به عمل باشه زیر چهار سال عمل نمیکنیم 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم بازیهای چشمی خیلی میتونه موثر باشه

مثلا یه وسیله بگیر جلوش و تکون بده تا با نگاهش دنبال کنه

پسر من خیییلی انحراف داشت درحدی که همش بالا رو نگاه میکرد اما به مرور زمان خوب شد

و نهایتا اگه خوب نشد عمل میکنن و من اطرافیان دیدم کسانی رو که با عمل کاملا خوب شدن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دوتا برادرزاده ها من و خواهر زاده ام انحراف داشتن خیلی هم معلوم میشد دکتر بردن گفت باید عینک بزنن تا پنج سالگی یه دکتر دیگه گفت  عینک هم نمیخان اونا هم عینک نزدن الان ک بزرگ شدن انحراف ندارن شکرخدا هر سه تا خوب شدن

سلام هر چی زودتر عمل بشه بهتره نه عزیزم هر چه زودتر درمان بشه بدون عمل چشم تا ۶ سالگی خصوصا ۴ سال اول تکامل پیدا میکنه برا همین صبر میکنن اونم ک شما میگی کمک عینک هس ۴تا۹ سالگیه 

عزیزم اصلا نگران نباش بیمارستان فارابی بهترین جا هست من به خاطر خواهرم زیاد می رفتیم اونجا خیلی از بچه ها بودن که انحراف داشتن و با یک عمل خیلی کوتاه که حتی نیاز به پانسمان و بستری شدن هم نداره رفع میشد مشکلشون

عزیزم اصلا نگران نباش بیمارستان فارابی بهترین جا هست من به خاطر خواهرم زیاد می رفتیم اونجا خیلی از ب ...

اخه خیلیییی مواردم عمل نمیخواد سنش بره بالاتره درست میشه 

عزیزم بازیهای چشمی خیلی میتونه موثر باشه مثلا یه وسیله بگیر جلوش و تکون بده تا با نگاهش دنبال کنه ...

چه بازی هایی ؟

و اینکه پسرتون هم انحراف به بیرون داشت ؟

ا

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
سلام هر چی زودتر عمل بشه بهتره نه عزیزم هر چه زودتر درمان بشه بدون عمل چشم تا ۶ سالگی خصوصا ۴ سال او ...

دکترش گفت واسه این نوع انحراف کار خاصی نمیشه انجام داد و مشکلش مغزیه خیلی نگرانم بخدا 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤