2777
2789

دوست من میخواد حقوق بدون کنکور بره و میخواست پیام نور بره اما شهر خودشون اهواز ندارن بلکه شهر های نزدیک مثل هویزه و سوسنگرد و شوشتر و رامهرمز اینا اطرافش پیام نور هست

بنظرتون پیام نور شهر های اطراف بره یا دانشگاه غیر انتفاعی امیرالمومنین شهر اهواز ؟ یا دانشگاه آزاد ؟

از لحاظ کیفیت آموزشی و هزینه ها و....

پیام نور اینجوریه که پولیه یکم کمتر از آزاد ولی بار علمیش زیاده امتحاناتش سخته ولی بیای بیرون فارغالتحصیل بشی خیلی بار علمیت بالاست ولی خوب سختگیرن استاداشون من اطلاعاتم فقط در همین حد بود بهت بگم عزیزم

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام روزتون بخیر

من قصد دارم امسال از دانشگاه پیام نور انصراف بدم چون یک کتاب قطور رو واسه یک ترم در نظر میگیرن(در طول ترم فقط چند فصلش تدریس میشه) و آخر ترم دانشجوی اگر به فکر نمره خوب باشه داغون میشه تا نمره بالا بگیره(اما اگر طرف فقط میخواد مدرک بگیره واسه پاس کردن اوکیه و میتونه شب امتحان ده نمره رو بگیره)

بنابراین واسه دانشجویی که فقط میخواد مدرک بگیره پیام نور بهشت و واسه کسی که دنبال معدل بالاست بسیار سخته.

از لحاظ هزینه پیام نور خیلییی بهتره نسبت به آزاد(درمورد غیر انتفاعی اطلاعی ندارم)

براساس چیزهایی که دیدم و تجربه کردم دانشگاه آزاد میتونه گزینه بهتری باشه