2777
2789

اولی اشنا بود دومی نه

دومی یه جون خیلی خیلی خوشتیپ وزیبا بود خیلی قد بلند وخوش هیکل بود .

خیلی حس خوبی بود انگار مرد رویاهام بود .

من متاهلم چرا از این خوابا میبینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم گاهی میبینم متاهلم نمیدونم شاید چون روحمون از عشق سیراب نشده رویا پردازی میکنه

دیشب با شوهرم دعوا کردم .

بعدش این خوابو دیدم.

از وقتی بیدار شدم چند بار خوابیدم شاید خوابشو ببینم اما نیس

منم خیلی وفادارم، اما نمیدونم چرا همچین خوابایی میبینم

شما شوهرت دوست داره ؟

من میدونم شوهرم منو دوست نداره منظورم مثل عاشقاس.

من اهل عشق عاشقی نیستم اما این حس تو خواب خیلی قشنگ بود یکی واقعا دوست داشته باشه .

منو تابحال هیچکس دوست نداشته حتی خانوادم

منم وقتایی ک همسرم باهم دعوا میکرد خواب میدیدم کسی دوسم داره چون شاید اون شبا. واقعا به ی بغل ی حمایت. احتیاج داشتم

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

دیشب با شوهرم دعوا کردم .بعدش این خوابو دیدم.از وقتی بیدار شدم چند بار خوابیدم شاید خوابشو ببینم ام ...

من با اینکه متاهلم ولی به مرد رویاهام فکر میکنم قبل خواب

همون که تو مجردی تصور میکردم اما هیچوقت نتونستم و موفق نشدم پیداش کنم

گاهی خواب میبینم تو خواب میاد بغلم میکنه لبخندای قشنگ داره ولی هر بار یه چهره متفاوت میبینم اما یه حس فوق العاده دارم تو خواب

یبار هوش مصنوعی بهم گفت ناخوداگاهت چیزایی رو که نیاز داره توی خواب بهت نشون میده

انقد حس خوبی بود نمیدونم چجوری بگم یه لحظه اومد جلو پام نشست بهم یه چیزی گفت ورفت من داشتم گریه میکردم انگار منو به زور داده بودن بهش اما وقتی دیدمش پشیمون شدم

من با اینکه متاهلم ولی به مرد رویاهام فکر میکنم قبل خواب همون که تو مجردی تصور میکردم اما هیچوقت نتو ...

اره حس خیلی خوبیه. من هیچ وقت اون حسو به هیچکس نداشتم

من با اینکه متاهلم ولی به مرد رویاهام فکر میکنم قبل خواب همون که تو مجردی تصور میکردم اما هیچوقت نتو ...

چقدر عجیب..خب چطوری توی واقعیت باهمسرتون زندگی میکنید وقتی این حسو باهاش ندارید؟سخت نیست؟؟

چقدر عجیب..خب چطوری توی واقعیت باهمسرتون زندگی میکنید وقتی این حسو باهاش ندارید؟سخت نیست؟؟

همسرمو خیلی دوسش دارم واقعا عاشقشم مرد فوق العاده ایه

اما بس که تو مجردی رویا پردازی کردم احساس میکنم یه آدم دیگه یواشکی تو ذهنم باهام زندگی میکنه نتونستم ازش جدا بشم و دل بکنم در صورتی که جز خیال هیچ چیز دیگه ای نیست مثلا ظاهر متفاوتی داره حالت نگاهش متفاوته حتی تو ذهنم یه پسر بچه دارم که گاهی باهاش تو دلم حرف میزنم و حتی تو واقعیت براش هدیه خریدم و تو کمدم قایم کردم شوهرم نمیدونه این چیزارو