2777
2789

از داستان سازی اصلا خوشم نمیاد و دروغ گفتن

ولی تجربه های ماورایی با اینکه اختلال روان داشته باشی فرق داره کاملا

بعضی ها واقعا یک چیزهایی تجربه می کنن

من یک بار بچه بودم تجربه کردم، شاید چون اونموقع یک جورایی بی گناه بودم یا بهتر کم گناه.

حدود نه سالم بود.

یک روز مثل بهار زدم زیر گریه، اونم شدید اشک بود که می ریخت از چشمام.

دلم ریخته بود انگار می گفتم مطمئنم یکی میخواد بمیره!

آنقدر تاثیر گذار بود که رفتم حتی خاطرش رو هم نوشتم (الان هم هست اما دفترچه نمی دونم کجا انداختیم) یه صفحه باز کردم توش نوشتم من میدونم کسی قراره بمیره و فکر می کنم اون آدم مادربزرگ من هست. نه هیچ چیزی دیدم نه صدایی، فقط توی قلبم حس می کردم دلهره خیلی شدید

یکی دو روز بعد اون شب، شوهرخاله ام فوت کرد. و من هم قبل فوتش رفتم و دیدمش

به هر حال یک سری چیزها رو بعضی موقع ها میشه بعضی ها حس و دریافت کنن که البته با اسکیزویید فرق داره

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجی من اینجوریم 🙂 از اتفاقات قبل ب طور عجیبی خبر دارم

من الان ها خبر خاصی ندارم. فقط همون تجربم بود

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

البته اسکیزوفرنی /*

اجی من اینجوریم 🙂 از اتفاقات قبل ب طور عجیبی خبر دارم

راجب رابطه منو محمد حسی نداری

کاتیم

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

حسم میگه برنمیگردین بهم

💔😓

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

حسم میگه برنمیگردین بهم

حسات همیشه درسته؟؟